PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEKO DEN48520WAD

Zobraziť katalóg
BEKO DEN48520WAD + záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 1 hodnotení
Umývačka riadu voľne stojacia, energetická trieda A++, 15 súprav riadu, hlučnosť 43 dB, príborový kôš a automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  BEMY99 Produktové číslo:  7679563977 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DEN48520WAD

Voľne stojaca umývačka značky BEKO DEN 48520 WAD s moderným bielym vyhotovením vás nadchne energetickou úspornosťou aj jedinečnými funkciami, ktoré sú zárukou precíznych výsledkov umývania. Patrí do energetickej triedy A++ a jej dômyselne rozvrhnutý vnútorný priestor je schopný pojať 15 súprav riadu. Prístroj využíva invertorový motor, na ktorý výrobca poskytuje záruku v dĺžke 10 rokov. Tento odolný motor s extrémne dlhou životnosťou zabezpečuje tichú prevádzku, lepší točivý moment, vyššiu rýchlosť a efektívnejšiu reguláciu.


Kľúčové vlastnosti umývačky BEKO DEN 48520 WAD

  • Moderná a úsporná umývačka riadu BEKO DEN 48520 WAD S bielym dizajnom
  • Horný kôš Acrobat
  • Tichá prevádzka na úrovni 43 dB
  • Kapacita na 15 súprav riadu
  • Jednoduché ovládanie vďaka funkcii DirectAccess
  • Odolný a účinný invertorový motor s dlhou životnosťou
  • LCD Displej
  • Špeciálne rameno Corner Intense
  • Funkcia Fast+ zrýchli umývací program až 3×
  • Možnosť odloženého štartu
  • Ponúka 6 teplôt
  • Množstvo praktických technológií (TryWash, Autodose, Quickshine)
  • Detský zámok
  • Umývačka riadu BEKO je vybavená hornou priehradkou na príbory

DirectAccess jednoduché ovládanie

Umývačka riadu BEKO DEN 48520 WAD ponúka rýchle a zároveň veľmi jednoduché ovládanie. Už žiadne zložité klikanie. Jednoducho stlačíte príslušný program, ktorý chcete spustiť, zavriete umývačku a všetko je pripravené. Umývačka sa potom sama pustí do práce.

Inteligentné funkcie umývačky BEKO

Umývačka riadu BEKO DEN 48520 WAD disponuje množstvom inteligentných funkcií pre maximálny komfort a úsporu energie. Funkcia Fast+ zrýchli umývací program až 3×, čím šetrí váš čas.

Umývačka riadu BEKO ponúka variabilný prostredný kôš

Vďaka variabilnému prostrednému košu Acrobat už nemusíte zložito prekladať riad, ak sa do umývačky všetko nezmestí. Kôš umývačky BEKO DEN 48520 WAD ľahko nastavíte do troch výškových polôh, vďaka čomu uvoľníte miesto na uloženie väčších položiek. Nájdete tu aj flexibilnú priehradku na príbory s vlastným umývacím ramenom, sklopné držiaky riadu aj držiaky plechov a dlhého kuchynského náčinia.

Dokonale umyté plechy

Umývačka riadu BEKO DEN 48520 WAD je vybavená špeciálnymi držiakmi plechov, pomocou ktorých môžete pohodlne umiestniť dva plechy do spodného koša a jeden do horného koša. Vďaka vysokému tlaku vody bude zabezpečené ich dokonalé umytie.

Rameno Corner Intense

Špeciálne rameno Corner Intense je prispôsobené tak, aby pri umývaní dosiahlo do všetkých kútov. Umývačka riadu BEKO DEN 48520 WAD tak dokáže riad umyť oveľa lepšie, nech už sa nachádza kdekoľvek. Nikde nezostanú žiadne nečistoty.

Automatický program

Inteligentné senzory vnútri umývačky BEKO DEN 48520 WAD vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a na základe toho zvolia optimálnu teplotu umývania, množstvo vody a dĺžku programu. Odteraz sa už nemusíte sami rozhodovať.

Tichý a úsporný chod umývačky BEKO

Veľmi kvalitný invertorový motor ProSmart zaručí dlhú životnosť umývačky BEKO DEN 48520 WAD a jej bezproblémový chod. ProSmart je oproti štandardným motorom oveľa tichší a navyše veľmi úsporný.

Umyté a usušené za 58 minút

Umývačka riadu BEKO DEN 48520 WAD je vybavená rýchlym programom Quick & Shine, pomocou ktorého umyjete a usušíte celú náplň umývačky len za 58 minút. Už nemusíte čakať večnosť, za hodinu môžete mať čistý riad pripravený na servírovanie!

Umývačka ridu BEKO je vybavená hornou priehradkou na príbory

Umývačka BEKO DEN 48520 WAD je vybavená hornou priehradkou na príbory, vďaka ktorej ušetríte veľa miesta v spodnom koši umývačky, kam môžete vložiť hrnce či iný riad. Vlastné ostrekovanie sa postará o to, že sú príbory vždy čisto umyté.

Automatické dávkovanie AutoDose

Umývačka riadu BEKO DEN 48520 WAD je vybavená funkciou AutoDose, vďaka ktorej ušetríte nielen čas, ale aj peniaze. Ide o automatické dávkovanie umývacieho prostriedku pomocou senzorov vnútri umývačky. O nič sa nemusíte starať, raz za mesiac jednoducho naplníte zásobník na umývací prostriedok. O dávkovanie sa umývačka postará sama.


Programy umývačky

  • Auto program
  • Predumytie
  • Glass Care 40
  • Mini 30
  • Eco 50
  • Quick & Shine
  • Intensive 70
  • Aquaflex

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!
Funkcie umývania
Automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku Hotovo!
Uloženie príborov
Kôš Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze odendat vrchní část, abych ji mohla zabudovat jako vestavnou? Potřebuji výšku max. 82cm. Mnohokrát děkuji za odpověď. Lenka Procházková

Dá sa napojiť na teplú vodu? Ďakujem

Diskusia a poradňa k BEKO DEN48520WAD
Príslušenstvo pre BEKO DEN48520WAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DEN 48520 WAD.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií