Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

BEKO DFN 26321 W

Zobraziť katalóg
BEKO DFN 26321 W + záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,8 27 hodnotení
Umývačka riadu – 13 súprav riadu, A++, 6 programov, 6 teplôt, funkcia 1/2 náplň, Fast+, Turbo Wash, Steamgloss, príborová zásuvka, výškovo nastaviteľný horný kôš, antibakteriálne tesnenie, Watersafe, odložený štart 0.5–24h, biela
Kód:  BEMY13 Produktové číslo:  7611253942 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFN 26321 W

Inteligentné a úsporné umývanie

Voľne stojaca umývačka riadu BEKO DFN 26321 ušetrí nielen váš čas, ale vďaka úspornej prevádzke aj financie. Umývačka pri jednom umývacom cykle spotrebuje iba 10 litrov vody a jej ročná spotreba dosahuje len 262 kWh. Vďaka inteligentnému usporiadaniu vnútorného priestoru s 3 priehradkami dokáže pojať až 13 súprav riadu.


Kľúčové vlastnosti umývačky BEKO DFN 26321 W

  • Energeticky úsporná – trieda A++
  • 3 sprchovacie úrovne
  • Priestor na 13 súprav riadu
  • Výškovo nastaviteľný kôš Acrobat
  • Uspôsobená na používanie tabliet All-in-one
  • Technológia GlassShield pre ochranu skla
  • Turbo sušenie
  • Špeciálne antibakteriálne tesnenie
  • Odložený štart 0,5 – 24h

ProSmart invertorový motor

Umývačka je vybavená špičkovým invertovým motorom s nízkou hlučnosťou a vysokým umývacím výkonom. Elektromagnetický spôsob fungovania motora šetrí elektrinu a zaručí takmer nehlučnú prevádzku, iba 47 dB. Vďaka kvalitnej konštrukcii motora je zaručená jeho dlhá životnosť.


Ideálny program na každý deň

Inteligentné senzory vnútri umývačky automaticky vyhodnotia stupeň znečistenia vloženého riadu a neskôr optimalizujú umývací program, kedy nastavia ideálnu teplotu, množstvo vody a dĺžku umývania. Je to jednoduché a rýchle riešenie, vďaka ktorému bude váš riad po každom umývaní vždy dokonale čistý.


Praktická príborová priehradka

Horná príborová priehradka je vybavená umývacím ramenom, ktoré zaistí vždy perfektné výsledky umývania. Táto priehradka je dobrým kompromisom, ak potrebujete viac miesta v spodnom koši. Do priehradky možno umiestniť vysoké poháre bez nutnosti posunutia stredného koša, a teda nedôjde k zmenšeniu priestoru v spodnom koši.


Za 58 minút je umyté a usušené

Pokiaľ sa s umývaním riadu ponáhľate, určite uvítate špeciálny program, ktorý umyje a usuší plne naloženú umývačku len za 58 minút. Už nemusíte čakať niekoľko hodín až budete mať riad pripravený na ďalšie použitie, ako je to pri ostatných umývačkách.


Hygienicky čistá umývačka

Umývačka Beko DFN 26321 je vybavená špeciálnym programom, ktorý zabezpečí jej dokonalé vyčistenie. Vďaka dlhému času umývania a vysokej teplote vody 73 °C zostane vaša umývačka hygienicky čistá a rovnako sa predĺži jej životnosť.


Variabilný stredný kôš

Výškovo nastaviteľný stredný kôš je možné umiestniť do troch polôh. Vďaka tomuto variabilnému riešeniu nebudete mať problém s naskladaním väčšieho počtu riadu. Vždy si môžete priestor umývačky prispôsobiť na mieru podľa vašich požiadaviek. 


Dokonale umyté plechy

V nových modeloch umývačiek Beko nájdete špeciálne držiaky plechov, ktoré vám uľahčia ich umývanie. Pomocou držiakov môžete umiestniť dva plechy do spodného koša a jeden do horného koša. Vysoký tlak vody zaistí, že budú vždy dokonale čisté.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ umývačky
Štandardný Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojací Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardný Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojací Hotovo!

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud odmontuji vrchní kryt nepříjdu tím o záruku?

Proč se Alza stala tak drahou? Vždy najdu velký spolehlivý shop cca o 10-20%levnejsi. 5% bych oželil, ale 10 a víc je moc

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je nastaviteľná výška a na koľko CM ju môžme znížiť, ďakujem

dobry den. Mam taku otazocku kolko ma tato umyvacka spotrebu energie? odpoved co najskor dakujem

Dobrý den, zvažuji koupě myčky Beko DFN 26321 W nebo Gorenje GS62115W. Poradíte mi prosím na základě přímé zkušenosti nebo na základě odborného přehledu. Klady a zápory? Moc děkuji Jiří Kindl

Dobrý den. Nevíte prosím, jaký je průměr přívodní a odtokové hadice u myček Beko? Děkuji.

Dobry den je mozne dokúpiť a namontovať dlhšiu privodovu hadicu a aj hadicu na.odpad?dakujem

Dobrý den, když odeberu horní kryt myčky, pokud jde odebrat, dostanu se na výšku 82 cm? Potřebuji myčku zasunout pod pracovní desku. Děkuji Gabriela Jarešová

Dobrý den, nemohu v manuálu najít návod na nastavování systému pro změkčování vody - je tam sekce s tímto nadpisem, ale píše se v ní jen: "Výkon mytí se zvýší, když systém změkčování vody správně seřídíte. Pomocí zkušebního proužku dodaného s výrobkem určete tvrdost vody a nastavte systém." Bohužel jsem nikde v návodu nenašel uvedeno, jak pomocí zkušebního proužku určit tvrdost vody, ani jak nastavit systém pro změkčování vody. Můžete mi prosím poradit?

Dobrý den, jde vyndat v myčce to nerezové sítko?

123
Diskusia a poradňa k BEKO DFN 26321 W
Príslušenstvo pre BEKO DFN 26321 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DFN 26321 W.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií