Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEKO DFN 28431 X

Zobraziť katalóg
BEKO DFN 28431 X
Umývačka riadu 14 súprav riadu, A +++, 8 + 1 programov, 6 teplôt, funkcia 1/2 náplň, Fast +, AquaIntense, Steam Gloss, tablety All in One, príborová priehradka, výškovo nastaviteľný horný kôš Acrobat, senzor čistoty vody, LCD displej, Aquasafe, ProSmart invertorový motor, odložený štart 0.5-24hod., nerez
Kód:  BEMY28 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFN 28431 X

Prenechajte starosť o špinavý riad odborníkom. Kúpte si umývačku Atlantis BEKO DFN 28431 X, ktorá naraz umyje až 14 súprav riadu. 8 + 1 programov sa postará o čistý riad za každých okolností. Umýva pri 6 teplotách. ProSmart invertorový motor pracuje ticho a navyše naň získate desaťročnú záruku. Samozrejmosťou umývačky BEKO DFN 28431 X je senzor čistoty vody a možnosť odloženia štartu o pol hodiny až 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti umývačky BEKO DFN 28431 X

  • Umývačka, ktorá umyje až 14 plných súprav riadu
  • Automatická funkcia Tablety All in one
  • Inovovaná násypka s plynulým pohybom je šetrnejšia
  • Jednoduchá manipulácia s košom aj príborovou priehradkou vďaka SoftSlide technológii
  • 8 + 1 programov
  • Umývačka BEKO DFN 28431 X má detskú poistku

Programy umývačky BEKO DFN 28431 X pre všetkých

Programy umývačky BEKO DFN 28431 X zahŕňajú Auto program, BabyProtect pre sterilizáciu detského riadu, Predumytie, Glass Care 40 pre blyšťavé sklo, Mini 30 pre menej znečistený riad, Quick & Shine, Intensive 70 a Inner Clean, ktorý vyčistí vnútro umývačky. Umývačka funguje aj pri polovičnej náplni, a ak sa ponáhľate, môžete použiť Fast+ funkciu, ktorá riad umyje za kratšiu dobu. So sušením Steam Gloss bude riad suchý a pripravený na vybratie hneď ako otvoríte umývačku.

Flexibilný kôš aj priehradka

Umývačka BEKO DFN 28431 X sa vám prispôsobí. Dolné rameno AquaIntense zabezpečí intenzívne umývanie, rovnako ako 3 sprchovacie úrovne so samostatnými ramenami. Príborová priehradka Flexi ktorá má 5 rôznych polôh, je široká cez celú umývačku, takže do nej pohodlne naskladáte veľa riadu. Umývačka obsahuje aj držiak na plechy. Horný kôš Acrobat je výškovo nastaviteľný do 3 polôh. LCD displej poskytne dôležité informácie o umývaní a detská poistka zabezpečí umývačku BEKO DFN 28431 X proti nehodám. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aká je výška umývačky? Tento údaj chýba. Dakujem

Diskusia a poradňa k BEKO DFN 28431 X
Príslušenstvo pre BEKO DFN 28431 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DFN 28431 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO DFN 28431 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO DFN 28431 X.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií