Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO DFN 39340 W

Zobraziť katalóg
BEKO DFN 39340 W
Umývačka riadu – A+++, 13 sád, 9 programov, 6 teplôt, 10 litrov vody, dotykový displej, odložený štart 24h, 1/2 náplň, automaticky tablety 3in1, Effective drying sušiaci systém, Aquaintense rameno pre dokonalé umývanie, Odour Removal pre odstránenie zápachu, 3 sprch. úrovne/3 výsuvný kôš, ProSmart invertorový motor s 10 rokmi záruky, vnútorné osvetlenie, V׊×H 85×60×60cm
Kód:  SKBEMY022 Produktové číslo:  7606383942 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFN 39340 W

Maximálne úsporná umývačka patriaca do energetickej triedy A+++ bude efektívne šetriť váš čas aj peniaze. Táto voľne stojaca umývačka spotrebuje na jeden umývací cyklus iba 10 litrov vody. Ročná spotreba dosiahne 194 kWh. Vďaka šikovnému vnútornému usporiadaniu dokáže pojať až 13 súprav riadu. Prístroj využíva invertorový motor s extrémne dlhou životnosťou, na ktorý výrobca poskytuje záruku v dĺžke 10 rokov. Tento špičkový motor zabezpečuje tichú prevádzku, lepší krútiaci moment, vyššiu rýchlosť a efektívnejšie regulovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Invertorový motor
  • Vysoká energetická úspornosť
  • LCD displej
  • Rameno Aquaintense pre dokonalejšie umývanie
  • Systém Ion Guard Odour Removal pre odstránenie zápachu
  • 3 sprchovacie úrovne
  • Príborová priehradka (3 koše)
  • Výškovo nastaviteľný kôš Acrobat
  • Ochrana proti úniku vody
  • Polovičná náplň
  • Senzor čistoty vody
  • Držiak na umývanie vysokých pohárov
  • Automatické otvorenie dverí po sušení
  • Glass Care pre ochranu skla
  • Prispôsobená pre používanie tablet All-in-one
  • Turbo sušenie
  • Nastaviteľné nožičky

Praktická a variabilná

Umývačka je vybavená špeciálnym príborovým košom a výškovo nastaviteľným košom Acrobat. Pomocou neho si môžete vnútorný priestor usporiadať podľa svojich aktuálnych potrieb aj keď je kôš práve naplnený. Pri výrobe umývačky sa myslelo na popularitu tablet All-in-one, ktoré sa však niekedy horšie rozpúšťajú či znemožňujú dokonalé usušenie riadu. Preto je spotrebič vybavený špeciálnou funkciou, ktorá eliminuje negatívne vplyvy a ponúka maximálnu funkčnosť pri používaní týchto kompaktných tabliet. 

Vyberať môžete z bohatej ponuky programov, medzi ktorými nechýba energeticky úsporný program Auto, ktorý sám spozná úroveň znečistenia riadu a zvolí ideálny umývací cyklus či program Mini 30, ktorý využijete pre rýchle umývanie mierne zašpineného riadu. V domácnostiach s malými deťmi sa zaiste využije  program BabyProtect pre hygienicky čistý detský riad. 

Komfortná obsluha

Na umývačke nájdete praktický ukazovateľ priebehu programu a takisto aj ukazovateľ soli a leštidla. Preto sa vám nikdy nestane, že ju spustíte bez týchto potrebných prísad. Všetko sa zobrazuje na prehľadnom LCD displeji. O dokonalú čistotu prístroja sa okrem iného stará špeciálne antibakteriálne tesnenie, ktorý bráni v šírení baktérií vo vnútri umývačky. Systém Ion Guard Odour Removal účinne odstraňuje zápach. Samozrejmá je detská zámka a funkcia Watersafe, vďaka ktorej sa prístroj v prípade úniku vody automaticky vypne. 

Programy

  • Predumytie, Mini 30, Eco 50, Quick and Clean (najrýchlejší program na svete – za 58 minút umyje plnú náplň umývačky s výsledkom AAA), Intensive 70, Auto 40-65, BabyProtect, Aquaflex, Glass Care (šetrné umývanie skla)
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO DFN 39340 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DFN 39340 W.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií