PET AD homeoffice

BEKO DFN26420W

Zobraziť katalóg
BEKO DFN26420W + záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,9 30 hodnotení
Umývačka riadu voľne stojacia, energetická trieda A++, 14 súprav riadu, hlučnosť 46 dB, príborový kôš, odložený štart, displej, vodný senzor, detská poistka a program na ochranu skla, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  BEMY93 Produktové číslo:  7658753977 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFN26420W

Biela umývačka DFN 26420 W značky BEKO je kvalitne spracovaná umývačka riadu, ktorá ponúkne svojmu používateľovi maximálny komfort a jednoduchú obsluhu pri jej používaní. Umývačka DFN 26420 W sa pýši inovatívnym vyhotovením dverí a tak v nej dokonale umyjete až 14 súprav riadu. Úsporná umývačka patriaca do energetickej triedy A++ bude efektívne šetriť váš čas aj peniaze. Prístroj využíva invertorový motor ProSmart s extrémne dlhou životnosťou, na ktorý výrobca poskytuje záruku v dĺžke 10 rokov. Tento špičkový motor zabezpečuje tichú prevádzku, vyššiu rýchlosť a efektívnejšie regulovanie. Bezpečná umývačka BEKO DFN 26420 W má aj detskú poistku a systém ochrany proti pretečeniu.


Kľúčové vlastnosti umývačky BEKO DFN 26420 W

  • Voľne stojaca úsporná umývačka riadu značky BEKO v bielom vyhotovení
  • ProSmart Invertorový motor (záruka až 10 rokov)
  • Inovatívny tvar dverí zaručí dokonalé umytie až 14 súprav riadu
  • Držiak na umývanie plechov a držiak na dlhé kuchynské náčinie
  • Senzor čistoty vody a ochrana proti pretečeniu
  • Umývačka značky BEKO má systém Glass Care na maximálnu ochranu skla

Umývačka na 14 súprav riadu

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W si nájde miesto aj v početnejších rodinách. Ponúka vnútorný priestor až na 14 súprav riadu, takže šetrí nielen váš čas, ale aj energiu.

Inteligentné funkcie umývačky BEKO

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W disponuje množstvom inteligentných funkcií pre maximálny komfort a úsporu energie. Funkcia Fast+ zrýchli umývací program až 3×, čím šetrí váš čas.

Umývačka riadu BEKO ponúka variabilný prostredný kôš

Vďaka variabilnému prostrednému košu Acrobat už nemusíte zložito prekladať riad, ak sa do umývačky všetko nezmestí. Kôš umývačky BEKO DFN 26420 W ľahko nastavíte do troch výškových polôh, vďaka čomu uvoľníte miesto na uloženie väčších položiek.

Krištáľovo čisté poháre

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W prichádza s unikátnou technológiou GlassShield, ktorá oplachuje riad nezmäkčenou vodou, vďaka čomu je pozitívne predĺžená životnosť skla a zamedzuje sa jeho poškriabaniu, či strate lesku.

Čistá a spoľahlivá umývačka riadu BEKO DFN 26420 W

Po aktivácii čistiaceho programu InnerClean je nastavená dlhá doba umývania pri teplote 73 °C. Vďaka tomu dôjde k perfektnému vyčisteniu vnútorného priestoru umývačky BEKO DFN 26420 W. Tento umývací program predlžuje aj životnosť umývačky.

Automatický program

Inteligentné senzory vnútri umývačky BEKO DFN 26420 W vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a na základe toho zvolia optimálnu teplotu umývania, množstvo vody a dĺžku programu. Odteraz sa už nemusíte sami rozhodovať.

Tichý a úsporný chod umývačky BEKO

Veľmi kvalitný invertorový motor ProSmart sa postará o dlhú životnosť umývačky BEKO DFN 26420 W a jej bezproblémový chod. ProSmart je oproti štandardným motorom oveľa tichší a navyše veľmi úsporný.

Umyté a usušené za 58 minút

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W je vybavená rýchlym programom Quick & Clean, pomocou ktorého umyjete a usušíte celú náplň umývačky len za 58 minút. Už nemusíte čakať večnosť, za hodinu môžete mať čistý riad pripravený na servírovanie!

Dokonale umyté plechy

Umývačka BEKO DFN 26420 W je vybavená špeciálnymi držiakmi plechov, pomocou ktorých môžete pohodlne umiestniť dva plechy do spodného koša a jeden do horného koša. Vďaka vysokému tlaku vody bude zabezpečené ich dokonalé umytie.


Programy umývačky riadu

  • Auto program
  • Predumytie
  • Mini 30
  • Eco 50
  • Intensive 70
  • Glass Care 40
  • Quick & Shine
  • Inner Clean – program na čistenie umývačky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, z jakého důvodu máte u produktu obrázky, které neodpovídají realitě. Na všech obrázcích je vidět šuplík na příbory, který myčka ve skutečnosti neobsahuje. Obrázky jsou tedy zavádějící a velmi klamavé.

Dobrý den. Kolik má prosím tato myčka otočných mycích ramen? Jakou šířku má uvnitř? Děkuji za odpovědi.

Zdravim, kolik ma mycka rotacnich trysek prosim? Jde mi o to jestli ma pouze spodni a prostredni nebo i horni, Dekuji

Dobrý den, zakoupila jsme si myčku becko a není zda ani zásobník na příbory ani držáky na skleničky jak je uvedeno na fotografii. Lze někde dokoupit nebo je to vadný kus?

Dobrý den, jaká je prosím výška myčky po odejmutí vrchniho krytu?

Dobrý den, jaká je prosím celková maximální hloubka myčky Beko DFN26420W - tzn. při otevření dveří a vysunutí šuplíku? Děkuji

Dobry den, da se u teto myčky odmontovat víko? Dekuju

Mám od Vás koupenou myčku BEKO DFN26420W a teď když jsem ji umisťoval do kuchyňské linky, tak jsem ji potřeboval zvýšit o 1,5 cm a to se mně podařilo jen v přední části pomocí nastavovacích nožiček, ale v zadní části tyto nastavovací nožičky nejsou i když tam otvory pro jejich našroubování jsou a proto nelze myčku bez těchto dvou stavitelných nožiček dorovnat do vodorovné polohy. Děkuji za radu, kde je chyba a jak ji odstranit. S pozdravem Váš zákazník

Prosim vyslete nam prosim navod v cestine nebo v rustine na adresu: Husova 277 Sadska 289 12

ZAKOUPILI JSME BEKO DFN26420W+ 10 let záruka na motor po registraci, JAK UDELAT REGISTRACI 10 LET ZARUKA NA MOTOR? PROSIM ODPOVEZTE

12
Diskusia a poradňa k BEKO DFN26420W
Príslušenstvo pre BEKO DFN26420W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DFN26420W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií