Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO DPU 7360 X + WMB 71233 CSPTM

Zobraziť katalóg
BEKO DPU 7360 X + WMB 71233 CSPTM
Set spotrebičov - sušička: A+, 7 kg, LCD displej, automatický senzor sušenia FlexySense, pripojenie na odpad, vnútorné osvetlenie, Aqua Wave bubon, odložený štart, detská poistka, V x Š x H: 85 x 59,5 x 59,8 cm + práčka: A+++, 7 kg, 1000 ot./min, LCD displej + panel v slovenčine, AquaFusion, systém automatického riadenia spotreby vody, HI-TECH kúrenie, elektronické vyváženie náplne, PET program, BabyProtect, V x Š x H: 84,5 x 60 x 50 cm
Kód:  BEKOS005 Produktové číslo:  set Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DPU 7360 X + WMB 71233 CSPTM Predaj skončil

BEKO DPU 7360 X + WMB 71233 CSPTM

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo výhodná ponuka sušičky a práčky BEKO. Medzi ich prednosti bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, moderné technológie a nadpriemerná účinnosť.

Sušička BEKO DPU 7360 X

Spredu plnená kondenzačná sušička ponúka 16 programov, medzi nimi napríklad Xpress, Šport alebo BabyProtect, ktorý kladie dôraz na zvýšenú jemnosť pre citlivú detskú pokožku. Sušička využíva senzorovú technológiu FlexySense, ktorá uľahčuje nastavenie vlhkosti a výber optimálnej teploty. Zariadenie nemusí iba odhadovať dobu sušenia, stačí vybrať požadovaný stupeň sušenia a sušička sa zastaví pri dosiahnutí zvolenej úrovne.

Pri manipulácii s bielizňou pomôže vnútorné osvetlenie a nechýba obľúbená funkcia odložený štart, ktorá vám lepšie pomôže naplánovať deň. Sušička je vhodná aj do rodín s malými zvedavcami. Detská poistka po aktivácii nedovolí zapnutie alebo prepnutie funkcií, a tak nemusíte mať obavy z nechceného spustenia.

Práčka BEKO WMB 71233 CSPT

Beko WMB 71233 je perfektná práčka s predným plnením a s možnosťou náplne až 7 kilogramov, ktorú si v domácnosti určite zamilujú úplne všetci. Spotrebič patriaci do energetickej triedy A+++ disponuje maximálnymi otáčkami až 1 000 za minútu. Veľa programov a inteligentná technológia AquaFusion spolu zaisťujú takmer 100 % využitie pracieho prostriedku - nedochádza k jeho odplaveniu pri vypúšťaní vody do odpadu, ako je to v prípade mnohých konkurenčných spotrebičov.

Určite oceníte nadštandardné funkcie a programy, ako napríklad možnosť účinného odstraňovania zvieracích chlpov z oblečenia (PET program), možnosť znížiť dobu prania na minimum pri stále rovnakej efektívnosti (napr. program Xpress Super Short na menší objem znečistenej bielizne), alebo naopak ekologické pranie. Práčka Beko správne rozloží bielizeň vnútri bubna, eliminuje vibrácie a zaistí maximálnu stabilitu pri odstreďovaní s hlučnosťou iba 77 dB. Stabilitu práčke zabezpečuje technológia S shape použitá pri konštrukcii bočných stien.

Povedzte stop baktériám a alergénom

Program BabyProtect zabezpečí dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti či alergikov, ale pre celú rodinu. O likvidáciu všetkých batérií a všetkých možných alergénov sa postará vyššia teplota a intenzívne plákanie, ktoré odstráni zvyšky pracích prostriedkov či aviváže.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Spotreba energie
2,15 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
268 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
2,15 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
268 kWh/annum Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO DPU 7360 X + WMB 71233 CSPTM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DPU 7360 X + WMB 71233 CSPTM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií