PET AlzaBoxy Q1

BEKO DPY 7405 XHW3

Zobraziť katalóg
BEKO DPY 7405 XHW3
4,6 5 hodnotení
Sušička prádla – A++, kapacita 7kg, hlučnosť 65dB, 16 programov, objem bubna 118l, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, V׊×H 85×60×61cm, zameniteľný smer otvárania dverí, automatická ochrana proti pokrčeniu
Kód:  BESU1 Produktové číslo:  7188286950 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DPY 7405 XHW3

Beko si tentoraz dalo naozaj záležať! Opäť nám ich výrobcovia dokázali, že za výkonnú a zároveň úspornú sušičku nemusíte zaplatiť extrémnu sumu. Predstavujeme vám BEKO DPY 7405 XHW3, samostatne stojacu sušičku, ktorá rýchlo, šetrne a efektívne vysuší veľa bielizne. Disponuje radom najmodernejších funkcií, na výber máte z 16 programov. Medzi najzaujímavejšie bezpochyby patrí program Xpress, ktorý vám už za 45 minút usuší oblečenie, ktoré si napríklad chcete vziať už v ten deň do práce. Mamičky určite ocenia aj špeciálne programy, ktoré umožnia bielizeň uskladniť napr. do skrine, a to ihneď po usušení - aj bez žehlenia! Program BabyProtect myslí na tých najmenších z nás. Pomyselná čerešnička je progresívne a úsporné tepelné čerpadlo.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hlučnosť aj za plnej prevádzky
  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Senzor sušenia FlexySense upozorní v momente, kedy bielizeň dosiahne požadovaný stupeň usušenia
  • Možnosť napojenia na odpad, vnútorné osvetlenie a detský zámok
  • Signalizácia čistoty filtra či upozornenie na naplnené zberné misky
  • S-shape bočnej steny zvyšuje stabilitu spotrebiča
  • Sušička sa šetrne postará o vašu bielizeň, je vybavená špeciálnymi programami
  • Možnosť odloženého štartu alebo ďalšie úspory a zvýšený komfort
  • Ovláda sa pomocou prehľadného LCD displeja

Progresívne tepelné čerpadlo a ďalšie úspory!

Veľká časť úspechu spočíva v tepelnom čerpadle, ktoré umožňuje sušenie aj pri extrémne nízkych teplotách. S ním ušetríte veľa peňazí za energiu, a to predovšetkým preto, že odstraňuje vlhkosť z tkanín až pri polovičnej teplote než pri bežných bubnových sušičkách bez toho, aby význačne predlžovala dobu sušenia - ba naopak! Cyklus tepelného čerpadla tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzácia tzv. chladiva. Sprvu je chladivo v kvapalnom stave. S pribúdajúcou teplotou v bubne sa ale začne odparovať, s následným ochladzovaním opäť kondenzuje a tým sa zráža nežiaduca vlhkosť, ktorá ihneď vzápätí odteká do zbernej misky. Trieda účinnosti sušenia dosahuje najlepšiu možnú kategóriu „A“.

Možnosť odloženého štartu, v tomto prípade až o 24 hodín, neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť vtedy, keď sa vám to časovo hodí - či už chcete sušiť počas lacnejšej nočnej sadzby za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.

Sušička Beko prináša maximálny komfort aj bezpečie

Kondenzačná sušička samozrejme disponuje prehľadným LCD displejom, vďaka ktorému budete mať všetky informácie o aktuálnom cykle ako na dlani. Medzi ďalšie nesporné výhody zaraďujeme napríklad technológiu S-shape bočnej steny pre väčšiu stabilitu pri činnosti. Nesmie chýbať ani signalizácia čistoty filtra či upozornenie v momente, keď je zberná nádoba na vodu plná. Ak sa vám prítomnosť zbernej misky nepozdáva, určite oceníte možnosť napojenia odvodu priamo na odpad! Poteší aj nízka hlučnosť, vďaka ktorej nebudete o prevádzke sušičky takmer ani vedieť. Nesmieme zabudnúť na automatickú ochranu proti pokrčeniu, ktorá minimalizuje nutnosť žehlenia. Komfortné a bezpečnostné prvky, ako napríklad detský zámok či vnútorné osvetlenie, sú už príjemným štandardom.

 
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,68 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,68 kWh Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
50 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. U tohoto výrobku je uvedeno ,,Spotřeba energie 1,68 kWh,, Je to spotřeba za prací cyklus nebo spotřeba hodinová. Děkuji Krejsa.

Dobrý den chci se zepat za je nutné u této sušičky připojení na odpad nebo mohu nádobku vylévat ručně?Děkuji za odpověď

Dobry den, mam tuto susicku v navodu nepisou ale nejsou nejaky bezpečnostní srouby zkrze buben. dekuji

Dobrý den, lze postavit na pračku Beko, která má hloubku jen 47cm? Děkuji

Dobry den, Mám dotaz na jakou stranu se otevírají dvířka. Zda do leva nebo do prava. Děkuji za odpověď

Dotaz.....BEKO DPY 7405 XHW3 Dobrý den. U tohoto výrobku je uvedeno ,,Spotřeba energie 1,68 kWh,, Je to spotřeba za prací cyklus nebo spotřeba hodinová. Děkuji Krejsa. Vaše odpověď......BEKO DPY 7405 XHW3 Dobrý den, děkuji za váš dotaz. Je to hodinová spotřeba. Hezký den. Tak tomu trochu nerozumím. Spotřeba za hodinu 1.68kwh, doba na cyklu 156 min. což je cca 4.2kwh , a roční spotřeba při 200 cyklech je 207 kwh. Ale 200x4.2=840kwh. Tedy ne 207kwh. Počítám špatně?? . Děkuji Krejsa

Dobrý den, plánujeme koupit set pračka a sušička s tím, že je plánujeme postavit na sebe. Je možné tuto sušičku takto kombinovat s pračkou BEKO WTV 7732 XS0? Děkuji.

Dobrý den, při koupit sušičky mi byla "doporučena" prodloužená zpoplatněná záruka + 1 rok. Po koupi jsem zjistil, že Beko dává po registraci záruku 5 let ! Z toho mi jasně plyne, že jsem skočil na špek prodejci z Alzi. Nebo se pletu ? Prosím o vysvětlení.

Dobrý den, zvažuji koupit sušičku BEKO DPY 7405 XHW3. Doma mám Pračku Indesit BWE 71453. JAký mám zvolit mezikus, pokud chci spotřebiče umístit na sebe?

Diskusia a poradňa k BEKO DPY 7405 XHW3
Príslušenstvo pre BEKO DPY 7405 XHW3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DPY 7405 XHW3.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií