AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BEKO DPY 8506 GXB1 + BEKO WMY 71243 CS PTLMB1

Zobraziť katalóg
BEKO DPY 8506 GXB1 + BEKO WMY 71243 CS PTLMB1
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++, 1200ot./min, náplň 7kg, 16 programov, AquaFusion, hlučnosť 53/75dB, odložený štart 0–24hod, 85×60×50cm, SUŠIČKA: náplň 8kg, A+++, 16 programov, BLDC motor, objem bubna 118l, hlučnosť 65dB, odložený štart 0–24hod, zameniteľný smer otvárania dverí, možnosť pripojenia na odpad, vnútorné osvetlenie, senzor sušenia, rozmer 85×60×61cm
Kód:  BEKOS006 Produktové číslo:  set Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DPY 8506 GXB1 + BEKO WMY 71243 CS PTLMB1 Predaj skončil

BEKO DPY 8506 GXB1 + BEKO WMY 71243 CS PTLMB1

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo výhodná ponuka sušičky a práčky BEKO. Medzi ich prednosti bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, moderné technológie a nadpriemerná účinnosť.

Sušička BEKO DPY 8506 GXB1

Moderná kondenzačná sušička sa vyznačuje veľmi nízkou spotrebou, ponukou šestnástich programov a tepelným čerpadlom. Sušička pojme až 8 kilogramov bielizne naraz a patrí do energetickej triedy A+++. Ovládanie značne uľahčuje prehľadný LCD displej a otočný volič. Hlavnou prednosťou tejto sušičky je systém sušenia pomocou tepelného čerpadla.

Pre väčšiu bezpečnosť je sušička vybavená detskou poistkou, prácu vám ušetrí špeciálny program jednoduchého žehlenia. Nechýba možnosť odloženého štartu sušenia až do 24 hodín, signalizácia čistoty filtra a ukazovateľ plnej nádoby na vodu. Sušička má vnútorné osvetlenie a senzor sušenia. Sušička ponúka spolu 16 programov.

Kondenzačné sušenie s tepelným čerpadlom

Cyklus tepelného čerpadla tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzácia chladiva. Na začiatku je chladivo vo výparníku v kvapalnom stave. Teplota vlhkého vzduchu, ktorý prichádza od bubna je vyššia, než je bod varu chladiva. Chladivo začne odparovať a s ochladzovaním kondenzuje vzdušnú vlhkosť a odteká do zbernej misky.

Kompresor nasáva pary chladiva, ktoré stláča. Kondenzačné teplo potom ohrieva vzduch nasávaný ventilátorom. Ohriaty suchý vzduch sa vedie opäť do bubna, kde na seba nadväzuje vlhkosť. Tento cyklus sa nepretržite opakuje v uzavretom okruhu.

Práčka BEKO WMY 71243 SK PTLMB1

Vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji proti špinavej bielizni. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať až 7 kilogramov bielizne naraz. Predstavuje ekonomicky aj energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Automaticky uzatvára odvod vody, a preto nedochádza k odtekaniu pracieho prostriedku skôr, než sa prášok aj aviváž úplne vstrebe.

Práčka disponuje 16 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Šikovný spotrebič je tiež vybavený špeciálnym PET programom zameraným na dokonalé odstránenie zvieracej srsti, čo určite ocenia všetci majitelia domácich maznáčikov. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces tak možno pohodlne naplánovať dopredu.

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti pri praní aj odstreďovaní sa môžete počas pracieho procesu nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Kúrenie Hi-Tech je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni pred koróziou. Jeho životnosť je až 100 krát vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami. Preto nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Lze tento set spotřebičů postavit na sebe, tzn. sušičku na pračku, i když je sušička cca o 10 cm hlubší než pračka? A pokud ano, je potřeba nějaký spojovací díl? Předem díky za odpověď. P. V.

Diskusia a poradňa k BEKO DPY 8506 GXB1 + BEKO WMY 71243 CS PTLMB1
Príslušenstvo pre BEKO DPY 8506 GXB1 + BEKO WMY 71243 CS PTLMB1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DPY 8506 GXB1 + BEKO WMY 71243 CS PTLMB1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií