Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2

Zobraziť katalóg
BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++, 7kg, 1400ot./min., INVERTOROVÝ MOTOR s 10-ročnou zárukou, BabyProtect, Xpress Super Short, PET program, Hi-Tech vykurovanie, S-shape bočnice, AquaFusion, Elektronické vyváženie, 85×60×50cm; SUŠIČKA: 7kg, A++, 16 programov, BLDC motor, bubon z nerezu Aquawave, otváranie dverí vymeniteľné, objem bubna 102l, šum 65dB, oneskorený koniec 0-24h, 85×60×54cm
Kód:  BEKOS007 Produktové číslo:  set Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2 Predaj skončil

BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo výhodná ponuka sušičky a práčky BEKO. Medzi ich prednosti bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, moderná technológia a nadpriemerná účinnosť.

Sušička BEKO DS 7433 CSRX

Spredu plnená kondenzačná sušička je neoceniteľným pomocníkom do domácností, kde chýba balkón alebo záhradka a nie je dostatok priestoru na sušiak. Vhodná je pre alergikov, pretože pri sušení vonku sa na bielizeň usadzuje veľa peľových častíc. Nemáte radi žehlenie? Tak aj vy tomuto spotrebiču prídete na chuť! Sušička pojme 7 kg bielizne a poteší vysokou účinnosťou B a minimálnou spotrebou energie v energetickej triede A ++. Príjemným detailom je český ovládací panel.

Na výber máte zo 16 programov, medzi nimi napríklad Xpress, Šport alebo BabyProtect, ktorý kladie dôraz na zvýšenú jemnosť pre citlivú detskú pokožku. Sušička využíva senzorovú technológiu FlexySense, ktorá uľahčuje nastavenie vlhkosti a výber optimálnej teploty. Zariadenie nemusí iba odhadovať dobu sušenia, stačí vybrať požadovaný stupeň sušenia a sušička sa zastaví pri dosiahnutí zvolenej úrovne.

Pri manipulácii s bielizňou pomôže vnútorné osvetlenie a nechýba obľúbená funkcia odložený štart, ktorá vám lepšie pomôže naplánovať deň. Sušička je vhodná aj do rodín s malými zvedavcami. Detská poistka po aktivácii nedovolí zapnutie alebo prepnutie funkcií, a tak nemusíte mať obavy z nechceného spustenia.

Práčka BEKO WMY 71483 LMB2

Perfektnú práčku s predným plnením si v domácnosti určite zamilujú úplne všetci. Bez problémov ju umiestnite aj do malého/úzkeho priestoru, a to predovšetkým vďaka skladným rozmerom, kedy sa hĺbka práčky zredukovala na úctyhodných 50 cm. Spotrebič majúci energetickú triedu A+++ s možnosťou náplne až 7 kg disponuje maximálnymi otáčkami až 1 400 otáčok za minútu. Veľa programov a inteligentná technológia AquaFusion spolu zaisťujú takmer 100 % využitie pracieho prostriedku – nedochádza k jeho odplaveniu pri vypúšťaní vody do odpadu, ako je to v prípade mnohých konkurenčných spotrebičov.

Samozrejmosťou sú nadštandardné funkcie a programy, ako napríklad možnosť účinného odstraňovania zvieracích chlpov z oblečenia (PET program), možnosť znížiť dobu prania na minimum pri stále rovnakej efektívnosti (napr. program Xpress Super Short pre menší objem znečistenej bielizne) alebo naopak možnosť prania čo najviac ekologicky. Práčka Beko zaistí aj správne rozloženie bielizne vnútri bubna, eliminuje vibrácie a zaistí maximálnu stabilitu pri odstreďovaní s hlučnosťou iba 75 dB. Stabilitu práčke zabezpečuje technológia S-shape bočnej steny.

Povedzte stop baktériám a alergénom

Program BabyProtect zabezpečí dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti či alergikov, ale pre celú rodinu. O likvidáciu všetkých batérií a všetkých možných alergénov sa postará vyššia teplota a intenzívne plákanie, ktoré odstráni zvyšky pracích prostriedkov či aviváže. Progresívna technológia na sledovanie teploty a vlhkosti v sušičke napomáha k dokonalému usušeniu bielizne.

Pre tých náročnejších spoločnosť Beko vytvorila funkciu „Plákanie navyše", vďaka ktorej získate istotu, že vypraté oblečenie bude bez najmenšej stopy pracieho prášku. Funkcia je určená predovšetkým na detské odevy a oblečenie pre ľudí s alergiami.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,68 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
209 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,68 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
209 kWh/annum Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde seženu potřebný mezikus pro BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2? Děkuji Walter.

Dobrý den. Rozměry pračky a sušičky se v hloubce liší, pračka 50 cm a sušička 54 cm. Proto bych se rád zeptal na kterou stranu vyčuhují ty 4 cm u sušičky. Děkuji

Dobrý den, je potřeba k tomuto setu ještě mezikus? Nebo je set již určen na sebe?!

Dobrý den, prosím o informaci, zda-li lze sušičku napojit na odpad a zda-li nabízený mezikus lze použít jako šuplík nebo pouze slouží pouze na ujištění sušičky. Děkuji vám.

Diskusia a poradňa k BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2
Príslušenstvo pre BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DS 7433 CSRX + BEKO WMY 71483 LMB2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií