P&G boost P&G boost

BEKO HCF61531X

Zobraziť katalóg
BEKO HCF61531X
5 1 hodnotení
Digestor komínový, 608m3 / hod., 3 rýchlosti, odťah 15cm alebo recirkulácia, LED osvetlenie 2 x 1 W, 2 tukové filtre
Kód:  BCWB03f Produktové číslo:  HCF61531X Stránky výrobcu

BEKO HCF61531X


Patríte medzi milovníkov dobrého jedla a najradšej si ho pripravujete sami doma? Či už ho vyprážate alebo pečiete, vznikajú príjemné i nepríjemné vône, ktoré následne prúdia celou kuchyňou. Aby ste tomu zabránili, vybavte svoju kuchyňu týmto moderným komínovým odsávačom pár od spoločnosti Beko. Zbernica disponuje šírkou 60 cm a valcová turbína s výkonom odsávania 608 m3/h si dokázala udržať hladinu zvuku na príjemných 62 decibeloch. Motor je vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá ho pri prípadnom preťažení vypne a po vychladnutí umožňuje jeho opätovné zapnutie. Tým sa tiež predlžuje jeho životnosť.

Vlastnosti

  • 3 rýchlostné stupne + 1 intenzívny, tzv. booster
  • Možnosť recirkulácie
  • Automatické vypnutie
  • Automatické čistenie vzduchu
  • Ukazovateľ čistoty filtra
  • 2 kovové tukové, kazetové filtre
  • Intenzívna ventilácia
  • Elektronická regulácia - soft touch dotykové ovládanie

Praktický funkciami

Veľmi užitočná je funkcia automatického vypnutia, takže môžete odísť z kuchyne s istotou, že sa prístroj vypne sám. Odsávač ďalej ponúka tri možné stupne výkonu a jeden intenzívny, takzvaný booster. Nechýba tu ani časovač s automatickým vypnutím a indikácia nasýtenosti filtrov či nutnosť ich výmeny. Zaujímavosťou je aj funkcia automatického čistenia vzduchu. Odsávač sa na najnižšiu úroveň zapne každú celú hodinu na dobu 10 minút a zaistí nepretržitú výmenu vzduchu v kuchyni. Nemusíte sa báť, že by vám pri tom zbytočne utekali peniaze. Spotreba energie je minimálna. Filtre sa navyše dajú umývať v umývačke, a tak nemusíte mať starosti, že strávite čas ich zdĺhavým drhnutím.

Moderné na pohľad

Kvalita spracovania je u tohto výrobku kombinovaná s moderným dizajnom. Do vašej kuchyne tiež rozhodne skvele zapadne vďaka materiálu, z ktorého je vyrobený. Tým je nerezová oceľ, ktorá je bezpochyby zárukou dlhej životnosti.Osvetlenie na odsávači zabezpečujú dva svetelné LED zdroje a poteší vás aj jednoduché soft-touch dotykové, elektronické ovládanie. Obstaraním tohto moderného odsávača si zachováte vašu kuchyňu vždy sviežu a voňavú. Stane sa tak jedinečným pomocníkom pri vašom každodennom varení.

Doplňujúce informácie

  • Materiál: nerezová oceľ
  • Energetická trieda: C
  • Osvetlenie: 2 × 1 W LED žiarovky
  • Výška 66,3 cm, šírka 60 cm, hĺbka 50 cm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy bude tento odsavač dostupný, alespoň přibližně. Děkuji

Dobrý den, je prosím možné funkci "čištění vzduchu" vypnout nebo běží stále co hodinu? Děkuji.

Dobrý deň, aký je prosím priemer vývodu odťahu? V parametroch je uvedené 150 mm, ale výrobca/dovozca uvádza 120. Nákres v obrázkoch mi príde, že nepatrí k danému digestoru. Ďakujem za odpoveď.

Jak dlouha je přivodni šňura?

Dobrý den, potřebuji informaci, zda u tohoto typu digestoře BEKO HCF61531X je možné prodloužit komín, nikde to není uvedeno, a není ani technický obrázek jako u jiných výrobců. Děkuji za odpověď. Šťastný

Diskusia a poradňa k BEKO HCF61531X
Príslušenstvo pre BEKO HCF61531X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HCF61531X.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií