Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BEKO HIC 64403 T

Zobraziť katalóg
BEKO HIC 64403 T
4,0 2 hodnotení
Varná doska – sklokeramická, 4 platničky, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  BHI03e Produktové číslo:  HIC64403T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO HIC 64403 T

Počas celej doby pôsobenia na slovenskom trhu si k sebe spoločnosť BEKO naklonila už mnoho používateľov a presvedčila ich, že jej výrobky má cenu kupovať. Pri vytváraní spotrebičov do domácnosti vsádza nielen na moderný vzhľad, ale aj na kvalitu, variabilitu a ergonómiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný vzhľad a kvalitné vyhotovenie
  • Vstavaná so štyrmi zónami (1× dvojzónová, 1× oválna)
  • Rad vylepšení
  • Premyslený a esteticky zvládnutý displej
  • Zbrúsené hrany
  • Dotykové ovládanie

Príprava jedla sa stane radosťou

Pre tých, ktorí si v kuchyni nechali miesto na varnú dosku so šírkou 60 cm, bude skvelou voľbou práve táto s rozmermi (V x Š x H) 5,5 × 60 × 51 cm. Pre používateľov je pripravený naozaj kvalitný výrobok, ktorý navyše poteší svojou priaznivou cenou. Pomocou premysleného a esteticky zvládnutého displeja budete ovládať 4 varné zóny s Boostrom a rad ďalších vylepšení. Medzi nimi nájdete napríklad indikátor on/off, časovač, detskú poistku, funkciu bezpečného vypnutia, zobrazenie zvyškového tepla atď. Príprava vašich obľúbených pokrmov bude s touto varnou doskou vyložene potešením. Dodajte svojej kuchyni moderný vzhľad a staňte sa ďalším spokojným zákazníkom tejto rokmi preverenej značky. K dispozícii je aj priložený slovensky písaný návod, kde nájdete všetky potrebné informácie.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HIC 64403 T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HIC 64403 T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEKO HIC 64403 T.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií