LEGO v APP pro AP+

BEKO RCNA 340K30W

Zobraziť katalóg
BEKO RCNA 340K30W
4,5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A++, NOFROST, objem chladničky/mrazničky 198 l/97 l, sklenené police, možnosť otočenia dverí, LED vnútorné osvetlenie, kapacita mrazenia 5 kg/24 hod, akumulačná doba 21 hodín, VxŠxH 175x60x65cm
Kód:  FAC2705g Produktové číslo:  340K30W Stránky výrobcu

BEKO RCNA 340K30W

Kombinovaná chladnička s energetickou triedou A++ má celkový objem 295 litrov. Chladnička s objemom 198 l má tri nastaviteľné sklenené police a štyri priehradky vo dverách. Treba oceniť aj dve priehľadné zásuvky na zeleninu a ovocie. Mraznička v dolnej časti má mraziacu kapacitu potravín 5 kg/24 hod. Akumulačná doba pri výpadku elektrickej energie je dlhých 21 hodín. Tri transparentné šuplíky majú objem 97 litrov. Elektronické ovládanie a nastavenie chladničky je veľmi jednoduché pomocou displeja a tlačidiel na dverách. Uchovávajte vaše potraviny vždy čerstvé s touto praktickou chladničkou Beko. 

Hlavné prednosti

  • Kombinovaná chladnička v nerezovom vyhotovení
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Systém NEO FROST zamedzujúci námraze
  • Antibakteriálne tesnenie vrátane úchytu dverí
  • Akustický a optický alarm otvorených dverí
  • Možnosť otočenia dverí

Moderné technológie

Kombinovaná chladnička je vybavená systémom NEO FROST, ktorý sa postará o to, že sa ani pri častom otváraní dverí chladničky alebo mrazničky nebude na jej stenách usadzovať námraza, ktorá potom zvyšuje energetickú spotrebu. Navyše pomocou ventilátora a výparníka systém udržuje optimálnu vlhkosť vzduchu v chladničke a nízku vlhkosť v mrazničke. Ďalšou skvelou funkciou je Fast freeze na rýchle zmrazenie čerstvých potravín. Po troch až štyroch hodinách sa automaticky táto funkcia vypne. Osvetlenie vnútorného priestoru je zabezpečené úsporným LED osvetlením. Určite tiež oceníte antibakteriálne tesnenie vrátane úchytu dverí. Vďaka tomu zostáva vnútro chladničky bez nežiaducich mikroorganizmov a baktérií. Ak by vám nevyhovoval smer otvárania dverí, chladnička umožňuje jednoduchú zmenu otvárania dverí.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má opravdu i mrazák neofrost ? Děkuji.

vyrabi led?

Dobrý den, chci se zeptat zda tato lednice má opravdu dva kompresory nebo ne. Na jiných stránkách jsem viděl napsáno že má pouze jeden. Na stránkách výrobce není nic napsáno. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k BEKO RCNA 340K30W
Príslušenstvo pre BEKO RCNA 340K30W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO RCNA 340 K30W.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií