Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO RCNA 406 E40LZXR

Zobraziť katalóg
BEKO RCNA 406 E40LZXR - 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
Chladnička výška 203 cm, energetická trieda A+++, objem chladničky 253 l, objem mrazničky 109 l, mraznička dole, hlučnosť 37 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, Nofrost, výška 203 cm, šírka 60 cm, hĺbka 66.5 cm, hmotnosť 78 kg,
Kód:  BECHL98 Produktové číslo:  7522820009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO RCNA 406 E40LZXR

Chladnička s mrazničkou BEKO RCNA 406 E40LZXR ponúka viacero praktických funkcií, ktoré sa postarajú o optimálne chladenie aj mrazenie potravín. S celkovým úžitkovým objemom 362 l je vynikajúcou voľbou do každej domácnosti. Invertorový kompresor ProSmart sa postará o absolútne tichý chod aj úsporu energií. Maximálnu čerstvosť ovocia a zeleniny po skutočne dlhú dobu zabezpečí technológia EverFresh. Tá kontroluje vlhkosť vzduchu v skladovacej priehradke a prúdiaci vzduch znižuje kondenzáciu vlhkosti z plodov. Vďaka tomu vydržia potraviny čerstvé a chutné až 3× dlhšie. Skladovateľnosť čerstvých potravín predlžuje aj aktívne modré svetlo technológie Active Fresh Blue Light, ktoré prispieva k zachovaniu ich prirodzenej chuti i nutričných hodnôt.


Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou BEKO RCNA 406 E40LZXR

  • Kombinovaná chladnička s mrazničkou
  • S celkovým úžitkovým objemom 362 l
  • Tichý chod vďaka invertorovému kompresoru ProSmart
  • Technológia EverFresh pre maximálnu čerstvosť potravín
  • Aktívne modré svetlo predlžujúce skladovateľnosť čerstvých potravín
  • NeoFrost chladenie pre optimálnu klímu v chladničke i mrazničke
  • Inteligentná funkcia ECO pre úsporný režim
  • FastFreeze priehradky v mrazničke
  • Špeciálny filter FreshGuard eliminujúci zápach
  • BEKO RCNA 406 E40LZXR so špeciálnymi Smoothfit pántmi bez nábehu
  • Power LED osvetlenie a integrovaný displej na dverách
  • Farebné vyhotovenie: tmavo sivé

Holiday režim pre úsporu energií

Chystáte sa na dovolenku, alebo budete dlhší čas mimo váš domov? Potom vás určite potešíme režimom Holiday, ktorý vám ušetrí množstvo energie. Chladnička BEKO RCNA 406 E40LZXR vypne chladiacu časť a pobeží len mraznička. Nemusíte sa tak báť o vaše zásoby.

Pánty Smoothfit

Chladnička s mrazničkou BEKO RCNA 406 E40LZXR je vybavená dverami s pántmi Smoothfit, ktoré môžete pohodlne otvoriť aj v prípade, že sa hneď vedľa nachádza kuchynská linka, pretože sú bez nábehu. Chladnička tak má stále rovnakú šírku, aj keď je otvorená alebo zatvorená.

Už žiadny zápach vďaka FreshGuard filtru

Tiež vás občas trápi nepríjemný zápach z chladničky? To sa odteraz skončí. Chladnička RCNA 406 E40LZXR disponuje špeciálnym filtrom FreshGuard, ktorý dokáže eliminovať až 90 % zápachu a zabráni miešaniu pachov potravín. FreshGuard v kombinácii s UV žiarením zatočí s baktériami, takže vaše potraviny budú stále čerstvé a bez zápachu.

Ventilátor zamrazí jedlo o 10 % rýchlejšie

Chladnička BEKO je vo svojej spodnej časti doplnená mrazničkou s objemom 109 litrov, ktorá ponúka 3 priehradky. Pomocou špeciálne navrhnutého ventilátora sa potraviny v priehradkách FastFreeze zmrazia o 10 % rýchlejšie. Vďaka tomu dochádza k menšej zmene kryštalickej mriežky zamrazených potravín, ktoré sú potom po rozmrazení stále čerstvé.

Energeticky úsporný režim ECO

Chladnička s mrazničkou BEKO RCNA 406 E40LZXR myslí aj na životné prostredie. Chladnička je totiž vybavená funkciou ECO, ktorá dokáže znížiť spotrebu elektrickej energie. Šetrí teda nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. V prípade, že neotvoríte dvere chladničky po dobu šesť a viac po sebe nasledujúcich hodín, prístroj sám prepne mraziacu časť do energeticky úsporného režimu.

Vždy čerstvá zelenina a ovocie

Ovocie a zelenina sú dôležité pre náš organizmus. Ako teda ale dosiahnuť, aby boli vždy krásne čerstvé a chutné? Jednoducho. Chladnička BEKO RCNA 406 E40LZXR je vybavená technológiou EverFresh, ktorá presne kontroluje vlhkosť vzduchu v skladovacej priehradke a prúdiaci vzduch znižuje kondenzáciu prirodzenej vlhkosti z plodov, ktoré sú uchovávané v prostredí s minimálnymi teplotnými výkyvmi. Vďaka tomu sú ovocie a zelenina čerstvé až 3× dlhšie.



BEKO využíva NeoFrost technológiu

Chladnička BEKO RCNA 406 E40LZXR využíva NeoFrost technológiu chladenia pomocou dvoch nezávislých chladiacich okruhov. V kombinácii s dvoma ventilátormi tak udržiava optimálnu klímu na správne skladovanie čerstvých potravín. Súčasne dochádza k výrobe suchého a veľmi studeného vzduchu na hlboké zmrazenie potravín v mrazničke. V chladničke tak bude zachovaná ideálna vlhkosť na skladovanie čerstvého jedla, zatiaľ čo v mrazničke bude udržiavané sucho a mráz na uchovanie zmrazených potravín.



Modré svetlo na dokonalé skladovanie

Kombinovaná chladnička BEKO RCNA 406 E40LZXR využíva technológiu Active Fresh Blue Light, ktorá zachováva prirodzenú chuť, farbu a nutričné hodnoty ovocia a zeleniny. Toto modré svetlo predlžuje skladovateľnosť a zabezpečuje, že sa na ovocí a zelenine netvoria plesne. Zároveň zabraňuje množeniu baktérií a udržuje v chode proces fotosyntézy. Vaše potraviny budú vďaka tomu dlhšie čerstvé a plné vitamínov.



BEKO ponúka kvalitný invertorový kompresor

Chladnička BEKO RCNA 406 E40LZXR je vybavená kvalitným invertorovým kompresorom ProSmart, ktorý je až štyrikrát tichší ako štandardný kompresor, spotrebuje menej elektriny a má dlhú životnosť.



Šetrná, úsporná a tichá chladnička BEKO

Zaujímate sa o životné prostredie a nie je vám jedno, akú chladničku kúpite? Potom je chladnička BEKO RCNA 406 E40LZXR tá správna voľba. Chladnička disponuje kvalitným invertorovým kompresorom ProSmart, ktorý spotrebuje menej energie. Nechýbajú ani inovatívne izolačné steny a úsporné funkcie ako napríklad ECO režim, alebo režim Holiday. Chladnička je tichá, úsporná, ale zároveň šetrná k našej prírode.

Dokonalé vnútorné členenie chlaničky BEKO

Štyri police v chladničke, EverFresh zóna, držiak na fľaše a štyri priehradky vo dverách ponúkajú skvelé vnútorné členenie na prehľadné skladovanie všetkých potravín i nápojov. Chladnička je vybavená Power LED osvetlením na strope, ktoré dokonale osvieti jej interiér. Všetky funkcie a nastavenia sa ľahko ovládajú pomocou integrovaného displeja na dverách chladničky. BEKO RCNA 406 E40LZXR je vysoko výkonná chladnička s mrazničkou, ktorá uchová vaše potraviny čerstvé a plné chuti i vitamínov.

Rozmery:
203 × 66 × 59,5 cm

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
362 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Farba
Čierna, Antikorová Hotovo!
Výška
203 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO RCNA 406 E40LZXR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO RCNA 406 E40LZXR.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií