Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

BEKO WMY 61283 SK PTLB2

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 61283 SK PTLB2
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 1200ot./min, náplň 6kg, 16 programov, AquaFusion, program BabyProtect, hlučnosť 51 / 75dB, odložený štart 0-24hod., 85x60x50cm
Kód:  SKBEPR014 Produktové číslo:  7139441800 Stránky výrobcu
BEKO WMY 61283 SK PTLB2 Predaj skončil

BEKO WMY 61283 SK PTLB2

Práčka BEKO WMY 61283 SK PTLB2 je vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji proti špinavému bielizeň. Volně stojící, předem plněná automatická pračka dokáže vyprat v jedné várce až 6 kilogramů prádla najednou. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Aj veľké predmety ako deky a prestieradlá, môžete ľahko vyprať vďaka veľkému plniacemu otvoru o veľkosti 34 cm.

kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A +++
  • Hĺbka iba 50 cm
  • Elektronické vyváženie náplne
  • Veľké 34cm dvere
  • PET funkcie odstránenie zvieracej srsti
  • Hi-Tech kúrenie
  • Systém automatického riadenia spotreby vody
  • ProSmart invertorový motor

Bohatá ponuka programov

Práčka disponuje 16 unikátnymi programy dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napr. systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Pre všetkých milovníkov chlpatých miláčikov je pripravená inovatívne technológia používaná v spotrebičoch Beko, s ktorou už nemusíte mať starosti s chlpy na oblečení. Nespornou prednosťou je tiež praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces možno tak pohodlne naplánovať dopredu.  

intuitívne ovládanie

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehledne informuje LCD displeji a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozřejmostí je možnost volitelného nastavení otáček. Ďalej nie je potrebné ďalších ochranných opatrení proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa, pretože kúrenie práčky je pokryté vrstvou niklu, ktoré predlžuje jeho životnosť je tak až 100 krát vyššia.

programy:

  • BabyProtect, Bavlna, Bavlna Eco, Mini 14, Mix 40, Denné pranie, Vlna, Tmavé bielizeň, Košele, Syntetika, Ručné pranie, Aqua 40 ° C / 40 min, Jemné 20 ° C, Hygiena 20 ° C, Plákanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 61283 SK PTLB2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 61283 CS PTLB2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií