AD homeoffice PET

BEKO WMY 81443 STB1

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 81443 STB1 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
Parná práčka parný-spredu plnená, A+++/A/B, 1400ot./min, náplň 8 kg, 16 programov, Parný program SteamTherapy, ProSmart invertorový motor s 10 ročnou zárukou, nerezový AquaWave bubon, S-shape bočné steny, XL dvere 34 cm, V x Š x H 85 x 60 x 54
Kód:  FAP1250r1 Stránky výrobcu

BEKO WMY 81443 STB1

ProSmart invertorový motor

Táto práčka Beko využíva invertorový motor s predĺženou zárukou.Elektromagnetický spôsob fungovania motora šetrí elektrinu, zaručí takmer nepočuteľnú prevádzku a má dlhú životnosť. Motor tiež prispôsobí otáčanie bubna vášmu oblečeniu. Užívajte si pokoj, zatiaľ čo vaša práčka sa postará o zvyšok - ticho, účinne a po celý váš život.

vypnuté
Invertorový motor
 

Bielizeň bez zápachu a pokrčenia

Program SteamTherapy znižuje pokrčenie vášho oblečenia až o 58% a ušetrí vám tretinu času potrebného na žehlenie. Jednoducho vložte bielizeň do práčky a generátor vpustí paru priamo do bubna na vaše oblečenie. Zbavíte sa tak nielen pokrčenia ale aj nepríjemného zápachu z uskladnenej bielizne či návštevy reštaurácie.

vypnuté
Program SteamTherapy
 

vypnuté
Plná práčka vypraná za 28 minút
Popis
 

Denná Express - ideálne pre veľké rodiny

Potrebujete vyprať veľa málo špinavej bielizne? Potom si vyberte program Denný Express, ktorý vyperie plnú práčku pri 30 ° C len za 28 minút.


Xpress Super Shot

Tento program je úplne ideálny pre bleskové vypranie malého množstva bielizne. Stačí len 14 minút a 2 kg oblečenia bude pripravené na ďalšie nosenie.

vypnuté
Méně prádla za 14 minut
 

vypnuté
Tiché praní
 

Veľmi tichá prevádzka

Možno vás práčka pri svojej činnosti ruší, ale s novým spotrebičom Beko bude všetkým rušivým elementom koniec.Výnimočné odhlučnenie a špeciálne algoritmy prania prispievajú k nepočuteľnej prevádzke.


Woolmark - starostlivosť o vlnu

Vlnené oblečenie je zložité udržať v ideálnej kondícii, ale našťastie máte k ruke certifikovaný program Woolmark, ktorý sa o drahocenný šatník postará s maximálnou starostlivosťou.

vypnuté
WoolMark
 

vypnuté
AquaWave
 

Bubon, ktorý ničí škvrny

Každý prací cyklus zanechá na bielizni stopy, ale vďaka špeciálne vyvinutému bubnu AquaWave zostane vaša obľúbené bielizeň stále v oveľa vyššej kondícii.

Inteligentné senzory

Vďaka týmto senzorom v dlhodobom meradle ušetríte hromadu času i peňazí. Senzory totiž automaticky prispôsobia množstvo vody, teplotu a spotrebu energie presne na mieru vloženému oblečeniu.

vypnuté
Senzory
 

vypnuté
Zrychlení programů
 

Zrýchlenie pracích programov

Špeciálna funkcia Fast + dokáže skrátiť dĺžku vami zvoleného programu až o 55%. Stačí stlačiť jediné tlačidlo.


Bezstarostné pranie

Inteligentné senzory v práčke vedia o vašom prádle všetko - koľko ho je, z akého je materiálu, ako je špinavé a ktorý program pre neho bude najlepší. Perte bielizeň jednoducho a užívajte si čas, ktorý vám práčka ušetrí.

vypnuté
Automatický program
 

vypnuté
Hygiene+
 

Program, ktorý chráni deti

Hygiene+ je program, pri ktorom môžete využiť plné spektrum teplôt. S vysokou úspešnosťou zahubí baktérie a škodlivé mikroorganizmy. Výsledkom je bielizeň bez baktérií a zvyškov pracieho prášku.


Vyladená starostlivosť o jemnú bielizeň

Program GentleCare šetrne vyperie vaše jemné oblečenie a postará sa o to, aby ste ho mohli milovať čo najdlhšie.

vypnuté
Program GentleCare
 

Maximálne výsledky s minimálnou spotrebou

Práčka Beko vám zaistí dokonalú starostlivosť o vaše obľúbené oblečenie. Či chcete čo najšetrnejšie vyprať váš obľúbený sveter alebo potrebujete vyprať škvrny od vína z vašich bielych šiat. Práčka Beko vám vždy ponúkne program na mieru vašim potrebám.

vypnuté
BEKO WMY 81443 STB1
 

Hlavné vlastnosti

  • Veľmi úsporná energetická trieda A +++.
  • ProSmart invertorový motor s 10 rokmi záruky.
  • 16 programov.
  • Nerezový bubon AquaWave zaisťujúci šetrné pranie.
  • Parný program SteamTherapy narovná pokrčené vlákna bavlny aj syntetiky.
  • Dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti či alergikov vďaka programu BabyProtect.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 81443 STB1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 81443 STB1.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií