Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEKO WMY 91443 LB1 + BEKO DE8635CSDRX0

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 91443 LB1 + BEKO DE8635CSDRX0
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++/A/B, 9 kg, 1400ot./min, Hlučnosť 53/76dB, 16 programov, Odložený štart, V׊×H 85×60×60cm, AquaFusion + SUŠIČKA: Kondenzačná Superia s tepelným čerpadlom, 8 kg, A+++ (–10%), 16 programov, Český popis programu na paneli, držiak na topánky, Vnútorné osvetlenie, Možnosť pripojenia na odpad
Kód:  BESET013 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO WMY 91443 LB1 + BEKO DE8635CSDRX0 Predaj skončil

BEKO WMY 91443 LB1 + BEKO DE8635CSDRX0

Na našom e-shope je pre vás pripravená dizajnovo ladiaca súprava práčky WMY91443LB1 a sušičky DE8635CSDRX0 od známej a obľúbenej spoločnosti Beko. Oba spotrebiče spadajú do energetickej triedy A+++ a počas svojej prevádzky vám ušetria nemalé finančné výdavky. Určite oceníte aj rad moderných technológií a intuitívne ovládanie. Čerešničkou na torte je potom pekný dizajn spotrebičov. Vykurovacie teleso, ktorým je práčka vybavená, je kryté vrstvou niklu, vďaka tomu je skvele chránené pred vodným kameňom a koróziou. V porovnaní s bežnými telesami je životnosť až 100× vyššia. Nesmieme zabudnúť spomenúť ani skvelý Aquawave bubon sušičky bielizne, ktorý je ku všetkým druhom oblečenia maximálne šetrný. 

Kľúčové vlastnosti práčky Beko WMY91443LB1

  • Spotrebič spadajúci do en. triedy A+++
  • Určená pre 9 kg bielizne
  • Nízka spotreba aj hlučnosť
  • Dlhá životnosť invertorového motora ProSmart
  • Program Denný Express vyperie za krátkych 28 minút
  • Funkcia AquaFusion zaručí využitie pracieho prostriedku na 100 %
  • Automatický program sám rozpozná množstvo, typ aj zašpinenie vašej bielizne

Práčka Beko WMY91443LB1

Práčka Beko WMY 91443 LB1 je opatrená invertorovým motorom ProSmart, ktorý šetrí elektrinu, znižuje hlučnosť prevádzky a garantuje dlhú životnosť. Prevádzka bubna práčky navyše zvládne prispôsobiť tak, aby bol pre vaše oblečenie čo najšetrnejší. Nenechajte sa rušiť pri odpočinku pri televízore alebo kedykoľvek inokedy, kedy si chcete doma užívať pokoj. Veľkou prednosťou tohto modelu je prítomnosť automatického programu, ktorý sám rozpozná množstvo, typ aj zašpinenie vašej bielizne a vyberie ten najvhodnejší režim prania. Ušetrí vám tak veľa vrások s nastavovaním práčky. Ak použijete vhodný medzikus, práčku môžete postaviť na svoju sušičku a ušetriť tak vo svojej domácnosti cenné miesto. 


Kľúčové vlastnosti sušičky Beko DE8635CSDRX0

  • Vhodná pre 8 kg bielizne
  • Sušička je vybavená tepelným čerpadlom
  • Energetická trieda A+++
  • 16 sušiacich programov
  • Šetrný antikorový bubon Aquawave
  • Český ovládací panel
  • Držiak na sušenie obuvi
  • Funkcia odloženie konca sušenia
  • Sušička Beko disponuje detským zámkom
  • Signalizácia plnosti nádrže na vodu
  • Vnútorné LED osvetlenie bubna sušičky
  • Sušičku možno pripojiť na odpad

Sušička DE8635CSDRX0 s nízkou spotrebou

Kondenzačná sušička bielizne Beko DE8635CSDRX0 je neoceniteľným pomocníkom v domácnosti. Vďaka tepelnému čerpadlu a schopnosti pojať až 8 kg bielizne vám uľahčí údržbu vášho textilu a všetku bielizeň zanechá sviežu a nadýchanú. Hlučnosť sušičky je len 65 dB a pre vaše potreby ponúka 16 sušiacich programov. 

Program pre každú situáciu

Sušička Beko DE8635CSDRX0 si ľahko poradí so všetkými typmi textílií bez toho, aby došlo k ich pokrčeniu či poškodeniu. Antikorový bubon Aquawave je vytvorený s ohľadom na šetrné sušenie, takže do jeho starostlivosti môžete zveriť aj chúlostivé materiály. Pre vašu bielizeň je pripravených 16 programov, ktoré si poradia s džínsovinou, košeľami, bavlnou, syntetikou, vlnou aj detským oblečením. Program Osvieženie je vhodný pre už nosené oblečenie, ktoré potrebuje len prevzdušniť. Ľahko môžete nastaviť aj stupeň vysušenia alebo použiť expres režim. S týmto spotrebičom využite aj funkciu odloženého štartu sušenia v rozmedzí 0 do 24 hodín. Naviac je sušička vďaka detskému zámku maximálne bezpečná, aj keď sa okolo nej túlajú vaše ratolesti.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
159 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
159 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 91443 LB1 + BEKO DE8635CSDRX0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 91443 LB1 + BEKO DE 8635 CSDRX0.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií