Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

BEKO WTE9736XN

Zobraziť katalóg
BEKO WTE9736XN + záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 1 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-50 %), max. otáčky 1400 ot./min, hlučnosť 52 dB, počet programov 16, pridanie bielizne v priebehu prania, šírka plniaceho otvoru 34 cm, výška 84 cm, šírka 60 cm, hĺbka 64 cm, farba biela
Kód:  BEPR93 Produktové číslo:  7164341900 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO WTE9736XN

Výkonná práčka s predným plnením BEKO WTE9736XN je ideálny pomocník do vašej domácnosti. Patrí do energetickej triedy A+++ (-50 %), takže šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie. Práčka dokáže vyprať až 9 kg bielizne, takže je vhodná aj do početnejších rodín. Práčka BEKO vám ponúka 16 programov, vďaka ktorým bude pranie úplná hračka. Využiť môžete niekoľko praktických funkcií, ako je napríklad čistenie bubna, predpieranie, extra plákanie a mnoho ďalších. Nechýba ani detská poistka a prehľadný displej LCD.


Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením BEKO WTE9736XN

  • Výkonná práčka plnená spredu, biela farba
  • Patrí do energetickej triedy A+++ (-50 %)
  • Dokáže vyprať až 9 kg bielizne
  • Kvalitný invertorový motor ProSmart
  • Spredu plnená práčka BEKO vám ponúka 16 programov
  • Detská poistka a displej LCD
  • Vnútorné osvetlenie bubna práčky BEKO
  • Krásne čistá a vypratá bielizeň vďaka Detergent Premixu
  • Do práčky môžete pridať zabudnutú bielizeň 
  • Veľký priestor na vkladanie a vyberanie bielizne
  • Program na ručné pranie a šport
  • Špeciálny bubon AquaWave na ohľaduplné pranie
  • Automatický program
  • Spredu plnená práčka BEKO ponúka program na vlnu
  • Automatický reštart pri výpadku elektrického prúdu
  • Aqua Fusion na 100 % využitie pracieho prostriedku

Dostatočne veľká kapacita bubna práčky BEKO

Práčka s predným plnením BEKO WTE9736XN je ideálna do každej domácnosti. Vyperie až 9 kg bielizne naraz, takže si ju obľúbia aj početnejšie rodiny. Vyperie oblečenie, bielizeň, deky, prakticky čokoľvek, čo budete práve potrebovať.


Praktická funkcia Aquatech

Spredu plnená práčka BEKO WTE9736XN je správna voľba z akéhokoľvek hľadiska. Ponúka totiž kombináciu priameho sprchovania vodou a upravených pohybov bubna, vďaka ktorým dosiahne až o 50 % rýchlejšie, a napriek tomu ohľaduplnejšie pranie.


Vnútorné osvetlenie bubna práčky BEKO WTE9736XN 

Aby ste mali svoju bielizeň vždy pod kontrolou, je práčka BEKO WTE9736XN vybavená praktickým osvetlením, vďaka ktorému uvidíte aj zapatrošené ponožky, ktoré sa občas jednoducho niekde stratia.


Čistá a menej pokrčená bielizeň

Práčka BEKO WTE9736XN je vybavená jedinečnou technológiou SteamCure, ktorá sa postará o to, aby bola bielizeň čistá a zároveň menej pokrčená. Pri žehlení tak nestrávite toľko času. Technológia využíva paru, ktorá v priebehu prania lepšie uvoľní nečistoty a počas odstreďovania zase zabráni pokrčeniu.


Krásne čistá a vypratá bielizeň vďaka Detergent Premixu

Prášok, ktorý použijete pri praní sa najprv rozmieša vo vode a potom sa dostane k bielizni. Vďaka tomu sa využijú všetky jeho vlastnosti, ktoré sú potrebné pri praní bielizne. Zároveň v práčke BEKO WTE9736XN nedochádza k obaleniu bielizne práškom.


Pridajte zabudnutú bielizeň do práčky BEKO

Zabudli ste vložiť do práčky BEKO WTE9736XN bielizeň, ktorú ste medzitým našli? Máme pre vás dobrú správu. Nemusíte čakať do ďalšieho prania a jednoducho ju pridáte k ostatnej. To všetko vďaka modernej funkcii AddXtra, ktorá umožňuje pridať bielizeň vo vybraných programoch.

Veľký priestor na vkladanie a vyberanie bielizne

Spredu plnená práčka BEKO WTE9736XN disponuje XL dvierkami s priemerom 34 cm, vďaka ktorým máte väčší priestor pri vyberaní a vkladaní bielizne do práčky. Nemusíte sa tak báť, že sa cez dvierka nezmestia väčšie kusy oblečenia, deky či plachty.

Program na ručné pranie

O niektoré druhy tkanín, ako napríklad hodváb či kašmír je potrebné starať sa s láskou. Práčka BEKO WTE9736XN vám so všetkým pomôže, disponuje totiž programom na ručné pranie, ktorý je upravený tak, aby ohľaduplne odstránil nečistoty z najjemnejšej bielizne, a to bez poškodenia a s perfektným výsledkom.

Program na športové oblečenie

Práčka BEKO WTE9736XN dokáže ohľaduplne vyprať každé športové oblečenie, dokonca aj membránové. Funkčnosť materiálu zostáva zachovaná. Oblečenie je však ohľaduplne zbavené všetkých nečistôt a pripravené na ďalšie športové zážitky.



Špeciálny bubon AquaWave na ohľaduplné pranie

Nebojte sa o svoje oblečenie a najmä o obľúbenú bielizeň. Práčka BEKO WTE9736XN disponuje špeciálnym bubnom AquaWave so špeciálnym vzorom, s ktorým sa nemusíte báť ani o poškodenie silonových pančúch. Bubon sa citlivo postará o dôkladné vypranie vášho oblečenia, ktoré bude stále vyzerať ako nové!

Už žiadna pokrčená bielizeň

Ak nemáte čas vybrať bielizeň z práčky hneď po vypraní, nezúfajte. Máme pre vás dobrú správu. Spredu plnená práčka BEKO WTE9736XN je totiž vybavená automatickou ochranou proti pokrčeniu. Bubon sa po skončení prania v pravidelných intervaloch otáča až 8 hodín, aby bielizeň nezostala ležať na jednom mieste, nebola pokrčená a dala sa jednoduchšie vyžehliť.


Stále čistá práčka BEKO

Práčka BEKO WTE9736XN dokáže jemne vyprať bielizeň, ale myslí aj na seba. Dômyselný program DrumClean je zostavený tak, aby rýchlymi a prudkými pohybmi vody odstránil všetky zvyšky prášku, nitiek a aviváže. Práčka bude čistá a pripravená na ďalšie použitie.

Automatický program práčky BEKO

Praktický program Auto vám uľahčí pranie. Jednoducho stlačte gombík tohto programu a o viac sa už nemusíte starať. Inteligentné senzory práčky BEKO WTE9736XN samy zistia mieru znečistenia, množstvo a materiál vloženej bielizne. Na základe tejto analýzy práčka sama určí, aký program je najvhodnejší.

Inteligentné senzory OptiSense

Inteligentné senzory OptiSense sa postarajú o čo najväčšie úspory. Pri každom praní dokážu senzory prispôsobiť presný objem vody a spotrebu energie  na množstvo bielizne.

Kvalitný invertorový motor ProSmart

Práčka BEKO WTE9736XN je vybavená kvalitným motorom, ktorý sa postará o to, aby všetko perfektne bežalo. Invertorový motor ProSmart svojím elektromagnetickým spôsobom fungovania zaručuje nehlučnú prevádzku, dlhú životnosť a zároveň nízku spotrebu. Šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie.

Zafixujte práčku BEKO medzistavcom

Nemáte dostatok miesta, a aj napriek tomu si chcete zaobstarať práčku, ktorá šetrí nielen energiu, ale aj váš čas? Máme pre vás dobrú správu. Práčku BEKO WTE9736XN môžete postaviť na sušičku a zafixovať ju  medzistavcom. Vďaka nemu môžete bez obáv položiť práčku s hĺbkou 54 cm aj na sušičku s hĺbkou 45 cm.

Už žiadny špinavý dres od trávy

Futbal a vlastne aj iné športy sú vynikajúce na odreagovanie a zábavu. Čo však už také zábavné nie je, je odstraňovanie škvŕn od trávy. Práčka BEKO WTE9736XN disponuje programom StainExpert, ktorý dokáže odstrániť až 24 druhov škvŕn vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifických pohybov bubna a doby prania a namáčania. Výsledkom je čistý dres, ktorý je pripravený na ďalšiu zábavu.

Program na každú situáciu

Spredu plnená práčka BEKO WTE9736XN sa ohľaduplne postará o vaše oblečenie. Ponúka totiž programy na každú situáciu, takže určite nájdete presne to, čo práve potrebujete. Či už si želáte, aby vaša obľúbená košeľa dlho vydržala alebo, aby vaše tmavé oblečenie nevybledlo, práčka BEKO si poradí naozaj so všetkým! Stačí si len vybrať.

Energy Hero

Práčka BEKO WTE9736XN je navrhnutá tak, aby spotrebovala čo najmenej energie. Šetrí teda nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie, čo je naozaj veľká výhoda. Patrí do energetickej triedy A+++ (-50 %).

BEKO ponúka program na vlnu

Aj o vaše obľúbené svetre bude postarané. Certifikovaný program WoolMark práčky BEKO slúži na pranie vlny a postará sa o to, aby ste mali svoj obľúbený sveter jemne vypraný. Pomalými a ohľaduplnými pohybmi vyperie sveter tak, aby si zachoval tvar a bol príjemný na dotyk.

Rýchly program prania za 14 minút

Ak potrebujete rýchlo vyprať svoju obľúbenú bielizeň a mať ju pripravenú na večernú oslavu, je pre vás pripravený program Xpress Super Short, ktorý dokáže vyprať až 2 kg bielizne iba za 14 minút. Než sa teda vyberiete na oslavu, máte svoje obľúbené oblečenie vyprané.

Automatický reštart pri výpadku elektrického prúdu

Ak práve vypadol elektrický prúd, nezúfajte. Práčka BEKO WTE9736XN si zapamätá, kde pred výpadkom skončila a automaticky bude po pripojení k elektrine pokračovať. Nestane sa vám teda, že by ste museli prať odznova. Bielizeň sa tak vyperie, ako keby nenastal žiadny výpadok.

Aqua Fusion na 100 % využitie pracieho prostriedku

Vedeli ste, že u bežných práčok uniká časť pracieho prostriedku do odpadu ešte pred začiatkom prania? To sa vám s práčkou BEKO WTE9736XN nestane. Práčka je totiž vybavená technológiou AquaFusion, vďaka ktorej sa použije 100 % nadávkovaného pracieho prostriedku.

Tichý chod práčky BEKO

Vychutnávajte si pokoj pri napínavej knižke alebo len tak odpočívajte a nenechajte sa rušiť bežiacou práčkou. Technológia SilentTech kombinuje výnimočné odhlučnenie, inovované pohyby bubna a spolu s invertorovým motorom ProSmart sa postará o pokojný a tichý chod práčky BEKO WTE9736XN.


16 programov:
Bavlna, Bavlna Eco, Syntetika, Mini/Mini 14, Tmavé/Jeans, Vlna – certifikát Silver Woolmark/Ručné pranie, Jemné, Odstreďovanie + vypúšťanie, Pláchanie, Periny/Páperové oblečenie, Outdoor/Šport, Košele, Odstraňovanie škvŕn Stain Removal + možnosť nastavenia úrovne znečistenia bielizne, Hygiene+, CoolClean, Autoprogram

Rozmery:
Výška: 84 cm
Šírka: 60 cm
Hĺbka: 64 cm


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
76 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
76 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
64 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
84 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vzhledem k hloubce 64 cm lze použít standartni mezikus beko 60cm nebo je nevhodný? Dekuji

Môžete prosím zverejniť energeticky štítok?

Diskusia a poradňa k BEKO WTE9736XN
Príslušenstvo pre BEKO WTE9736XN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WTE9736XN.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií