Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BEKO WTV 7732 XS0

Zobraziť katalóg
BEKO WTV 7732 XS0 + záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 3 hodnotení
Práčka s predným plnením – A+++/A/B, 7kg, 1400 ot./min., Hlučnosť 54/75dB, 15 programov, Odložený štart, ProSmart Invertorový motor, VxŠxH 84x60x50cm, program BabyProtect, Express Super Short, Silver Woolmark, systém AquaFusion, predĺžená záruka platí len pre koncového zákazníka (nákup bez IČO)
Kód:  BEPR14 Produktové číslo:  7158841100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO WTV 7732 XS0

Vyperie veľké dávky bielizne a navyše dlho vydrží

Do útrob tejto práčky môžete naskladať celých sedem kilogramov špinavej bielizne. Jej ovládanie je úplne triviálne vďaka dotykovému LCD displeju, ktorý vás zároveň informuje o prebiehajúcich pracích úkonoch. Práčka ďalej ponúkne 15 unikátnych programov dômyselne navrhnutých tak, že sa šetrne postarajú o všetky typy materiálov a tkanín. Tichý chod práčky má na starosti invertorový motor ProSmart, ktorý vyniká vysokou mechanickou odolnosťou, efektívnejšou reguláciou a celkovou životnosťou.


BEKO WTV 7732 XS0

Moderné funkcie a programy pre každodenné využitie

Praktická funkcia AquaFusion zaručí, že takmer všetok prací prostriedok bude využitý pre pranie, a nedochádza tak k zbytočným stratám a plytvaniu peňazí. Ďalej stojí za zmienku napríklad program Tmavá bielizeň, ktorý garantuje trvanlivo čiernu farbu. Režim BabyProtect sa postará o dôkladné vypranie a vyplákanie, čím zaručí perfektnú hygienickú nezávadnosť dojčenského oblečenia. Program Mix 40 potom umožňuje prať bavlnené a syntetické odevy naraz. Práčka Beko s predným plnením tak bude určite perfektným pomocníkom vo vašej domácnosti!



Maximálna efektivita, zanedbateľná hlučnosť

Práčka Beko správne rozloží bielizeň vo vnútri bubna, eliminuje vibrácie a spoločne s invertorovým motorom zaistí neochvejnú stabilitu pri odstreďovaní s maximálnou hlučnosťou iba 75 dB. Stabilitu práčke rovnako zaisťuje technológia S-shape, ktorá sa vyznačuje špeciálnou konštrukciou bočných stien. Systém automatického riadenia spotreby vody v závislosti od hmotnosti a druhu látky reguluje prítok vody pre maximálnu efektivitu – výsledkom sú ďalšie úspory!


Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
70 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
15 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu tuto pračku použít na tuto sušičku EDS7434CSRX? A jaký meziskus je vhodný také na ně, děkuji.

Dobrý den, ráda bych se zeptala - u výrobku máte "doprava zdarma", ale při objednávce je služba zpoplatněna. Jak to tedy je? Děkuji!

Dobrý deň má funkciu pet alebo ich už zrušili výrobcovia beko?

Dobrý deň, je potrebné pre získanie 5 ročnej záruky niečo robiť, alebo je to automatika? Zaregistroval som sa na Odkaz do neznáma ale prišiel mi len certifikát na 10 ročnú záruku na motor a kompresor.

Dobry den, mohli by ste mi doporucit vhodny medzikus k tejto pracke, aby sa na nu dala postavit susicka https://www.alza.sk/beko-ds-7434-sk-rx-d2918705.htm ?

Dobrý den, je u tohoto modelu taky záruka 10 let na invertorový motor?

Diskusia a poradňa k BEKO WTV 7732 XS0
Príslušenstvo pre BEKO WTV 7732 XS0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WTV 7732 XS0.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií