Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin AIR PROTECT ružový

Zobraziť katalóg
Belkin AIR PROTECT ružový
3,8 5 hodnotení
Ochranný kryt pre iPhone SE, dvojplášťový pre extrémnu odolnosť, priehľadný
Kód:  BE330l2 Produktové číslo:  F8W716btC03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin AIR PROTECT ružový

Užite si neviditeľnú ochranu so značkovým krytom Belkin Air Protect v ružovej farbe. Vysoko odolný zadný dvojplášťový kryt je z priehľadného a vystuženého TPU materiálu. Kryt je určený na ochranu mobilného telefónu iPhone SE, ktorý chráni pred poškriabaním i nárazom.

Výhodou krytu je odolnosť proti UV žiareniu, takže zostane stále rovnako priehľadný aj špeciálne technológie ShockWave na absorpciu nárazov. Samozrejmosťou je zabezpečenie plného prístupu ku všetkým portom telefónu aj reproduktora. Kryt sa jednoducho zacvakne na váš mobilný telefón.

Hlavné prednosti

  • Priehľadný presný kryt pre iPhone SE
  • Dvojplášťová konštrukcia na ochranu pred nárazmi aj škrabancami
  • Vysoká odolnosť proti UV žiareniu = nemenná priehľadnosť
  • Prístup ku všetkým portom mobilného telefónu

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sedi i na iPhone 5?

Diskusia a poradňa k Belkin AIR PROTECT ružový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin AIR PROTECT růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Air Protect Schutzhülle - Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Air Protect Schutzhülle - Rose Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin AIR PROTECT rózsaszín iPhone SE tok.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií