Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny

Zobraziť katalóg
Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny
4,0 5 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka – s podporou rýchleho nabíjania, výkon 7,5 W, podpäťová a prepäťová ochrana, s indikáciou nabíjania, 1,2m kábel so zakončením USB-C, základňa pre hodinky a AirPods súčasťou
Kód:  BE322g13 Produktové číslo:  WIZ001vfBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny Predaj skončil

Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny

Máte telefón, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie? Vašou jedinou starosťou bude umiestnenie telefónu do stojančeka a bezdrôtová nabíjačka všetko zaistí sama. Vďaka naklonenej konštrukcii máte istotu, že nebude problém využiť ho aj na pracovnom stole, kde môžete ľahko telefón počas nabíjania používať. Ako príslušenstvo dostanete napájací kábel. Pre väčšiu bezpečnosť pri nabíjaní disponuje bezdrôtová nabíjačka prepäťovou ochranou. Aby ste mali možnosť si skontrolovať stav nabitia, má tento model kontrolku nabíjania pomocou LED svetla. Bezdrôtová nabíjačka od výrobcu Belkin pracuje s rýchlonabíjaním, vďaka ktorému bude váš smartfón nabitý do plnej kapacity za omnoho kratšiu dobu, ako by to bolo s klasickou nabíjačkou. Celkový výkon dosahuje 7,5 W. Bezkáblová nabíjačka má k dispozícii aj podpäťovú ochranu.

Bezdrôtová nabíjačka Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny a jej kľúčové funkcie

  • Pohodlné používanie telefónu pri nabíjaní zaručí nabíjací stojanček
  • Súčasťou balenia s nabíjačkou je taktiež aj napájací kábel
  • Okamžitý prehľad o stave nabíjania pomocou LED diód
  • Wireless nabíjačka Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny má celkový výkon 7,5 W
  • Vstup do bezdrôtovej nabíjačky: USB-C
  • Podpäťová a prepäťová ochrana zaistia bezpečnosť batérie a zariadenia pri nabíjaní
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do siete, Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
7,5 W Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!
Vlastnosti
S káblom v balení, Indikácia nabíjania Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete, Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
7,5 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
3 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S káblom v balení, Indikácia nabíjania Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
iPhone Hotovo!
Viac parametrov

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nabíjí tato bezdrátová nabíječka i I-Phone 13 Pro Max? Už mám doma jednu podobnou nabíječku a nefunguje, protože je velký! Radka Alexy

Dobrý den, nabijí tato bezdrátová nabíječka i iPhone 12 mini?

Dobrý den, nabijí tato bezdrátová nabíječka i iPhone 12 mini?

Dobrý den, nabijí tato bezdrátová nabíječka i iPhone 12 mini?

Diskusia a poradňa k Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny
Príslušenstvo pre Belkin BOOST CHARGE 3 v 1 Bezdrôtové nabíjanie na iPhone/Apple Watch/AirPods, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin BOOST CHARGE 3-in-1 Wireless Charger for Apple Devices - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin BOOST CHARGE 3in1 Drahtloses Laden für iPhone/Apple Watch/AirPods - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin BOOST CHARGE 3in1 Drahtloses Laden für iPhone/Apple Watch/AirPods - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin BOOST CHARGE 3 az 1-ben vezeték nélküli töltés iPhone-hoz/Apple Watch-hoz/AirPods-hoz, fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií