Rapture PET

Belkin Cooling Lounge

Zobraziť katalóg
Belkin Cooling Lounge
4,4 26 hodnotení
Chladiaca podložka pod notebook kolenný pre notebook s chladením
Kód:  BE018a1 Produktové číslo:  F5L041cw

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Cooling Lounge

Belkin Cooling Lounge je vysoko komfortná podložka pod notebook, ktorá mu zaručí perfektnú odvod teplého vzduchu. Chváli sa patentovaným dizajnom vlny zaručujúcim optimálnu cirkuláciu vzduchu. Integrovaný ventilátor smeruje studený vzduch priamo na hrejúce notebook a chladí citlivé komponenty. Belkin Cooling Lounge obsahuje mäkkú spodnú stranu, ktorá zároveň poskytuje dostatočnú oporu notebooku. Využijete ju v posteli, na kolenách, stole, gauči alebo kdekoľvek inde.

Parametre a špecifikácie:

Napájanie:
USB port

Vlastnosti:
Komfortný dizajn s vystuženú spodnou stranou a pogumovaným vrchom
Open Airflow: Unikátny dizajn pre prístup vzduchu bez akýchkoľvek prekážok

Farba:
Biela

Rozmery:
374 x 305 x 40 mm


Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Cooling Lounge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Cooling Lounge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Cooling Lounge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Cooling Lounge.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií