AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin F1DG102Wea

Zobraziť katalóg
Belkin F1DG102Wea
Prepínač pre 2 PC, USB, audio, RF remote
Kód:  NX370a3 Produktové číslo:  F1DG102Wea

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin F1DG102Wea

KVM (Keyboard Video Mouse) elektronický prepínač je dômyselné zariadenie, ktoré privítajú najmä majitelia dvoch počítačov, medzi ktorými budú môcť zdieľať hlavné periférie - VGA monitor, USB klávesnicu a USB myš.Tento model je navyše rozšírený o audio konektor umožňujúci zdieľanie naprpripojených stereo reproduktorov.Zariadenie je ideálny hlavne pre užívateľov, ktorí pracujú na notebooku a doma majú ešte stolový počítač alebo pre tých, ktorí potrebujú pracovať na naprstarom a novom desktopu.Medzi oboma pripojenými počítačmi veľmi jednoducho prepínate bezdrôtovým ovládačom na stole, s dvojfarebnou diódou indikujúca práve pripojený PC.Prepínač nainštalujete pomocou pripojených káblov v troch jednoduchých krokoch.Nie je potrebný žiadny softvér.

Parametre a špecifikácie:

Počet podporovaných počítačov:
2

Podporované monitory:
VGA
DVI-I (v prípade VGA redukcia)

Maximálne podporované rozlíšenie:
2048 x 1536 @ 65 Hz

Spôsob pripojenia periférií:
Monitor:VGA
Klávesnica:USB
Myš:USB
Audio:3,5 mm jack

Kompatibilné operačné systémy:
Microsoft Windows 98 SE/2000/Me/XP/2003
Apple Mac OS X 10.0 a vyšší
Linux

Dĺžka prívodného kábla k základni:
0,6 a 1,8 m

Dĺžka prívodného kábla k prepínaču:
Bezdrôtové IR spojenie

Rozmery základne:
102 x 25 x 95 mm

Rozmery prepínače:
38 x 13 mm

Hmotnosť základne:
368,5 g

Hmotnosť prepínače:
28,35 g

Zapuzdrenie:
Plast

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin F1DG102Wea Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin F1DG102Wea. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin F1DG102Wea. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin F1DG102Wea. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin F1DG102Wea.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií