Alza pre firmy

Belkin F4U021bt

Zobraziť katalóg
Belkin F4U021bt
4,6 28 hodnotení
USB hub - pripojenie pomocou USB-A USB 2,0, ďalšie konektory: 4 ks USB-A USB 2,0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NX185g Produktové číslo:  F4U021bt Stránky výrobcu

Belkin F4U021bt

Chceli by ste uvoľniť niektorý z USB portov vášho počítača, ale jednoducho nie je čo odpojiť? Vašu dilemu spoľahlivo vyrieši biely USB Hub od spoločnosti Belkin. Zariadenie so 4 vysokorýchlostnými vstupmi je ako stvorené na pripojenie myši, napájacieho kábla alebo ktoréhokoľvek flash disku. Vďaka technológii Plug and Play nemusíte zdĺhavo inštalovať žiadne ovládače - skrátka len pripojíte vaše zariadenie a v zlomku sekundy ho môžete začať používať. Belkin F4U021bt sa stane dobrým priateľom vášho počítača bez ohľadu na to, či používate tradičný desktop, laptop alebo Mac. USB Hub si na rozdiely medzi zdrojovými zariadeniami rozhodne nepotrpí.

Parametre a špecifikácia:

Rýchlosť prenosu:
480 Mb/s

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Napájanie
Cez USB Hotovo!
Power Delivery
Nie Hotovo!
1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 ks Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Cez USB Hotovo!
Power Delivery
Nie Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 ks Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
4 ks Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Viac parametrov

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je to plně kompatibilní s notebookem, který je určen na hraní her. Na svém notebooku mám pouze 2x usb port a potřeboval bych připojit do notebooku 4x usb (klávesnice, myš, sluchátka a chladič) je možné to rozšířit pomocí tohoto produktu, aby vše fungovalo jak má a nebyla velká odezva? Popřípadě, jestli neznáte lepší způsob jak tento problém mohu vyřešit. Předem děkuji za odpověď.

Jde tento USB hub připojit i do USB a 3.2 Gen 1?

Dobrý den, jde přes to nabíjet dva telefony? Děkuji

Jak je prosím dlouhý kablík ke spojení s PC ??

Diskusia a poradňa k Belkin F4U021bt
Príslušenstvo pre Belkin F4U021bt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin 4-port cestovní rozbočovač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin 4-Port USB Travel-Hub - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin 4-Port USB Travel-Hub - Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin 4 portos hordozható.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií