Belkin F8M890 Micro USB čierna

Zobraziť katalóg
Belkin F8M890 Micro USB čierna
5 12 hodnotení
Nabíjačka do auta univerzálna, 2,4 A + 1 A, vrátane micro USB kábla
Kód:  BE328g73d Produktové číslo:  F8M890bt04-BLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin F8M890 Micro USB čierna

Kvalitná univerzálna nabíjačka do auta od spoločnosti Belkin. Ponúka rýchle nabíjanie všetkých zariadení, ktoré sú vybavené microUSB konektorom, napr. Samsung, LG, Nokia, HTC, Blackberry, alebo čítačky Amazon Kindle. Nabíjačka disponuje ešte jedným voľným USB portom, aby mohol nabíjať aj váš spolujazdec, umožňuje teda nabíjanie dvoch zariadení súčasne. Nechýba ani signalizácia nabíjania v podobe svetelnej kontrolky. Navyše je vyrobená v elegantnom modernom vyhotovení.

Nabíjačka je dodávaná vrátane microUSB kábla.

Hlavné prednosti:

  • Voľný USB port
  • Rýchle nabíjanie
  • Nabíjanie dvoch zariadení súčasne (2,4 A + 1 A)
  • MicroUSB kábel

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

2,4 a napájí ten kabel a nebo to usb? Dost podstatná informace chybí. Pak by mne zajímala délka zařízení? Jde mi o to aby se vešlo do Superba II do zástrčky a šla zavřít dvířka u nabíječky

Diskusia a poradňa k Belkin F8M890 Micro USB čierna
Príslušenstvo pre Belkin F8M890 Micro USB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin F8M890 Micro USB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin F8M890 Micro USB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin F8M890 Micro USB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin F8M890 Micro USB fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií