Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin prísavný na sklo

Zobraziť katalóg
Belkin prísavný na sklo
4,2 13 hodnotení
— univerzálny, pre zariadenia do 6 palcov
Kód:  NX370b8a Produktové číslo:  F8M978bt Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin prísavný na sklo Predaj skončil

Belkin prísavný na sklo

Nie ste spokojní s uložením vášho smartfónu v automobile? Tento problém sa dá veľmi ľahko a rýchlo riešiť. Použite univerzálny držiak Belkin a pozorujte svoj mobilný telefón odkiaľkoľvek. Komponent je vytvarovaný z masívneho plastového materiálu, ktorý odolá aj silnejším otrasom vášho vozidla. Vďaka systému prichytenia môžete produkt inštalovať takmer kamkoľvek. Ľahké je tiež upevnenie telefónu. Pracky pre uchytenie sú ľahko nastaviteľné. Vďaka tomu upevníte aj váš telefón s veľkosťou šesť palcov. Mobilné zariadenie môže byť tiež otáčané až o 360 stupňov. Na váš telefón budete mať výhľad naozaj z akéhokoľvek uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortné uchytenie vášho telefónu
  • Pevný plastový materiál
  • Jednoduchá inštalácia do auta
  • Vhodné aj pre väčšie telefóny
  • Môžete nastaviť podľa vašej potreby

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké je minimální a maximální rozpětí držáku?

Diskusia a poradňa k Belkin prísavný na sklo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin držák, přísavný na sklo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin KFZ-Glas-Saug-Halterung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin KFZ-Glas-Saug-Halterung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin üvegre helyezhető.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií