AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Belkin Fitness Belt Armband

Zobraziť katalóg
Belkin Fitness Belt Armband
4,2 7 hodnotení
Puzdro na mobil univerzálny, športový, 3 vrecká, zip
Kód:  BE330j1f1 Produktové číslo:  F8W679btC00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Fitness Belt Armband

Osloboďte svoju myseľ a plne sa sústreďte na svoj výkon vďaka fitness pásu Belkin. Tento jedinečný pás vám umožní mať pri sebe aj pri tréningu mobilný telefón, kľúče od bytu či peniaze a platobné karty. Pás dokonca pojme aj energetickú tyčinku. To všetko vďaka trom rozšíriteľným vreckám, ktoré sa perfektne prispôsobia svojmu obsahu. Pás Belkin sa tiež ideálne prispôsobí vášmu telu, tak aby vás nijako neobmedzoval pri pohybe.

Kľúčové vlastnosti

  • Tri rozšíriteľné vrecká
  • Bezpečné zapínanie na zips
  • Reflexné prvky
  • Ideálne pre telefóny do veľkosti 5,5"
  • Ľahký a potu odolný materiál

Plne sa vám prispôsobí

Pás je plne kompatibilný s mobilnými telefónmi ako sú napr. Apple iPhone 6 alebo 6s Plus a ďalšie zariadenia s maximálnou veľkosťou displeja 5,5". Bezpečné uloženie cenností - peniaze či platobné karty ochráni zapínanie na zips. Nastaviteľný fitness pás v rozmedzí 74-112 cm je vyrobený z flexibilného materiálu, ktorý navyše odolá účinkom potu a možno ho ľahko čistiť. Nechýbajú ani praktické reflexné prvky zvyšujúce vašu bezpečnosť v noci.

Parametre a špecifikácia

Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vejde se samsung galaxy s8?

Diskusia a poradňa k Belkin Fitness Belt Armband
Príslušenstvo pre Belkin Fitness Belt Armband Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Fitness Belt Armband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Fitness Belt Armband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Fitness Belt Armband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Fitness Belt Armband.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií