Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Belkin Grip Sheer bílý průhledný

Zobraziť katalóg
Belkin Grip Sheer bílý průhledný
5 1 hodnotení
Ochranný kryt pre Samsung Galaxy SIII mini
Kód:  BE335u3b Produktové číslo:  F8M548vfC03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Grip Sheer bílý průhledný Predaj skončil

Belkin Grip Sheer bílý průhledný

Kryt Grip Sheer pro Galaxy S III Mini je vyroben z polo-pružného plastu, který absorbuje všechny nárazy díky tvarované ochranné vrstvě. Je to tzv. Grip, protože dělá uchopení telefonu pro Galaxy S III Mini tak snadným a příjemným, bez ohledu na to, jestli mluvíte, píšete SMS, pracujete nebo hrajete hry.
 
Lesklé provedení dává tomuto krytu sametově hladkou texturu, která je příjemná na dotek a zpříjemňuje tak používání vašeho Galaxy S III Mini.
 
Flexibilní design na krytu Grip Sheer pro Galaxy S III Mini činí nasazení a sundání obalu velmi jednoduchým. Obal tak můžete měnit snadno a pohodlně, aby korespondoval stále s vaším stylem.

Kryt Grip Sheer Galaxy S III Mini je navržen k ochraně postranních tlačítek, zatímco všechny porty a reproduktory zůstávají plně funkční. Rychle a snadno tak upravíte hlasitost, připojíte sluchátka, pořídíte fotografii či připojíte dobíjecí kabel a zárověň je vaše zařízení stále zcela chráněno.
 
Když nasadíte Belkin Grip Sheer na váš Galaxy S III Mini tak zjistíte, že kryt kolem vašeho telefonu jen nepatrně přesahuje. Je navržen tímto způsobem kvůli tomu, že když položíte svůj telefon čelem dolů (obrazovkou) na rovný povrch, je méně pravděpodobné, že se poškrábe.

Hlavní přednosti:
  • Tónovaný materiál s měkkým povrchem
  • Flexibilní, snadno uchopitelný materiál
  • Chrání před poškrábáním
  • Tenký, přesně padnoucí design
  • Plná ochrana tlačítek
  • Zvýšené okraje chrání na obou stranách před poškrábáním
  • Umožňuje plný přístup ke všem ovládacím prvkům a portům
  • Výřez pro čočku fotoaparátu

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Grip Sheer bílý průhledný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Grip Sheer bílý průhledný. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Grip Sheer bílý průhledný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Grip Sheer bílý průhledný.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií