AD elektro Motorola EDGE 50

Belkin HDMI 2.1

Zobraziť katalóg
Belkin HDMI 2.1
4,9 21 hodnotení
Video kábel – 48Gbps, 4K/120, 8K/60
Kód:  NX207b40d Produktové číslo:  AV10175bt2M-BLK Stránky výrobcu

Belkin HDMI 2.1

HDMI kábel od spoločnosti Belkin je absolútnou novinkou na trhu, ktorá ako prvá zavádza nový štandard označovaný ako tzv. „ultra high speed“ HDMI. Čo to znamaná? Jednoduchou vec – výrobca sa chváli priepustnosťou kábla, ktorá dosahuje až 48 GB/s. Kábel je vyrábaný ako súčasť príslušenstva k novej Apple TV 4K. Pripojiť ho však možno aj k iným zariadeniam s klasickými HDMI konektormi. Vysoká priepustnosť tohto kábla je tak skôr investíciou do budúcnosti, ktorá bude v znamení zväčšujúcich sa dátových objemov, ktoré bude treba preniesť.

Kľúčové vlastnosti video kábla Belkin HDMI 2.1

  • Tzv. Ultra High Speed ??HDMI kábel
  • Priepustnosť až 48 GB/s
  • Podpora rozlíšenia až 4 096 × 2 160 pixelov
  • Podpora formátu vysokého dynamického rozsahu Dolby Vision
  • Zakončenie štandardnými HDMI konektormi – je tak zaistená spätná kompatibilita
 
 
 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,bude viditelná lepší kvalita obrazu s tímto kabelem propojena tv LG oled 65E7 a VU+solo 4K? Děkuji za odpověď.

Sháním tento kabel v minimálně 7m provedením, jde mi o datovou propustnost aby mi fungovalo HDR z Xbox one X na Sony televizi, kde mám nastavené HDMI 2 a 3 na enhanced, dosavadní kabel který od vás mám a používám to nestíhá

Dobrý den, prosím Vás má tenhle kabel oficiální certifikaci pro ultra high speed HDMI kabel s příslušným logem? Děkuji.

Dobry den. Mam monster cabel premium black premium 2.0 s led indicatorom aky signal prenasa. No ak zapnem na 4k QLED Q8 hdmi uhd color tak mi kabel ukazuje prenos len HD a nie 4k. Pritom ps4 pro je nastavene 4k 60hz hdr uhd hdcp 2.2. Kabel mi ukazuje 4k na led indicatore len ak vypnem na tv hdmi uhd color a zakazem tym padom HDR. No tym padom mi ps4 pro ide v max 4k yuv420 bez uhd color HDR. Kde sa stala chyba? Monster cabel premium black platinum 2.0 za 100 € nezvladne 4k rgb uhd hdr 60 hz ked je ultimate speed 27 Gbit/s? Fuha. Dnes ho idem vratit , ten kabel sa chova ako obyc hdmi co mam doma v skrini za 5 €. Teraz otazka: tento kabel, zvladne konecne 4K uhd color hdr v rgb mode 60 Hz? Dakujem

dobrý den, mám 4k TV, uvažuji o koupi tohoto kabelu. HDMI vstup do TV je 4k/60Hz. Je vůbec nutná koupě tohoto kabelu, budu mít ještě lepší kvalitu obrazu ? děkuji za odpověd

Dobrý den, chci se zeptat jak je možné, že tento kabel při 4K podporuje až 120Hz, přitom při zapojení do 4K monitoru mi jede pouze na 30Hz? Po zapojení Displayportu jede na 60Hz.

Dobrý den chci se zeptat jestli má vliv kabel na lepší kvalitu obrazu u Xbox one x který podporuje HDMI 2.1 děkuji za odpověď

Podporuje 1080p 144hz ?

Podporuje 144hz?

Dobrý den, chci se zeptat hdmi na 2.0 TV a na ps4 pro 2.0 bude fungovat když má 2.1? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k Belkin HDMI 2.1
Príslušenstvo pre Belkin HDMI 2.1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin 4K HDMI 2.1 2m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin HDMI 2.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin HDMI 2.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin HDMI 2.1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií