Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin Home Charger Micro USB, biela

Zobraziť katalóg
Belkin Home Charger Micro USB, biela
5 7 hodnotení
Nabíjačka do siete – pre tablety a mobilné telefóny, 2.4A
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BE328f49b Produktové číslo:  F7U009vf06-WHT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Home Charger Micro USB, biela Predaj skončil

Belkin Home Charger Micro USB, biela

Nabíjačka Belkin s micro USB káblom je vhodná na rýchle a bezproblémové nabíjanie vašich mobilných zariadení. Ponúka spojenie kompaktnosti, spoľahlivosti a skvelého vzhľadu. Zariadenie je určené do bežných elektrických sietí.

 
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je táto nabíjačka kompatibilná s SAMSUNG GALAXY TAB A 10,1 2016? Ďakujem veľmi pekne.

Dobry den, jaka je delka kabelu? Bohuzel to zde neni uvedeno. Dekuji.

Micro USB typu A je klasický USB port na nabíjanie ktorý má väčšina mobilov?

Diskusia a poradňa k Belkin Home Charger Micro USB, biela
Príslušenstvo pre Belkin Home Charger Micro USB, biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Home Charger Micro USB, bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Home Charger Micro USB, weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Home Charger Micro USB, weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Home Charger Micro USB, fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií