Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate

Zobraziť katalóg
Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate
4,7 6 hodnotení
Puzdro na tablet s klávesnicou Apple iPad 9.7" (2018) s klávesnicou, materiál: hliník, zatváracie, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, priestor na kreditnú kartu a integrovaná klávesnica
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BE331j81q4a Produktové číslo:  F5L904eaBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate

Moderný dizajn, maximálne pohodlné písanie, mobilita a nepreberné množstvo praktických funkcií. Tak by sa dali zhrnúť hlavné prednosti tejto ultimátnej klávesnica Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate, ktorá je primárne určená pre zariadenia iPad Air a iPad 9,7" 2017. K vášmu tabletu sa klávesnica pripojí pomocou technológie bluetooth. Vychutnajte si rovnako pohodlné písanie ako na notebookovej klávesnici, počet kláves aj ich rozmiestnenie je rovnaké aj tu.

Kľúčové vlastnosti puzdra s klávesnicou Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate

  • Puzdro je vyrobené z prémiového materiálu
  • Rýchla a jednoduchá manipulácia
  • Počet tlačidiel a usporiadanie je rovnaké ako na notebookovej klávesnici
  • Automatické vypnutie a zapnutie
  • Prepracovaná aplikácia QODE
  • Priradenie aplikácií pre určité klávesy
  • Výdrž batérie až jeden rok

Jednoduchá, odolná, dokonalá

Pripojenie a odpojenie klávesnice Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate je rýchle a jednoduché. Je vyrobená zo špeciálnej zliatiny hliníka, ktorý sa používa v leteckom priemysle. Vďaka tomu v sebe kombinuje mimoriadnu odolnosť, tenkosť a ľahkosť. Súčasťou je aj praktické puzdro, ktoré zároveň chráni váš iPad proti poškodeniu. Magnetický držiak zaisťuje pevné uchopenie tabletu počas práce. Navyše podporuje prichytenie displeja ako na výšku, tak aj na šírku.  

Automatické vypnutie a zapnutie

Na klávesniciach Belkin QODE Ultimate nenájdete žiadne tlačidlo pre zapnutie či vypnutie. Funkcia Smart-Sensing Auto On/Off automaticky rozpozná váš iPad Air alebo iPad 9,7" 2017 podľa jeho hmotnosti a klávesnica sa automaticky zapne pri jeho vložení a vypne pri jeho odobratí. Alternatívne sa dá zapnúť ohnutím závesu displeja smerom ku klávesnici. Nemusíte sa tak báť nechceného vybitia klávesnice tým, že ju zabudnete vypnúť. Batéria vydrží nabitá až 1 rok a jej kapacitu možno pohodlne sledovať priamo na displeji zariadenia.

Aplikácia QODE a aktualizácie softvéru

Rozšírte vlastnosti a funkcie klávesnice pomocou aplikácie QODE, ??ktorá je dostupná v AppStore. Aplikácia umožňuje rýchle a intuitívne nastavenie klávesových skratiek pre vaše obľúbené aplikácie. Jednoducho v nej pretiahnite ikonu aplikácie na určitý kláves a je hotovo. Ďalej umožňuje prepínanie do rôznych jazykových variantov stlačením dvoch tlačidiel. Softvérové aktualizácie krytu s klávesnicou Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate zaistia prísun najnovších funkcií a zabezpečenie ďalšej kompatibility.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!
Max. veľkosť tabletu
9,7" Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Rozmery

Max. veľkosť tabletu
9,7" Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Modelový rad

Modelový rad
Apple iPad Hotovo!
Viac parametrov

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetky puzdrá na tablety s klávesnicou
» Všetky puzdrá a obaly na iPad 2017 a 2018
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry je toto pozdro s klavesnici kompatibilni s APPLE iPad2018 A1954

Dobrý deň, bude pasovať na A1893 ďakujem.

Dobrý deň dá sa táto klávesnica prepnúť na slovenskú verziu

Dobrý den, je prosím ke klávesnici k dispozici nějaký podrobnější návod? Na internetu jsem nenašel. Jde mi o to, že některé znaky na české klávesnici jsou jinde, než je obvyklé, některé se mi dokonce nepodařilo najít vůbec. Je tedy otázka, zda je někde přehled znaků a příslušných kombinací klávec, příp. zda je možné kombinace kláves přeprogramovat. Moc díky

dobrý den chtěl bych se zeptat jak je klávesnice nabíjena?

Dobrý den,lze ke klávesnici připojit bezdrátovou myš? Děkuji

Dobry den, je tato klavesnice vhodna pro model A1567? Diky

bude tento kryt vhodný na iPad air 2013 ?

Dobrý den, je klávesnice kompatibilní s modelem A1674? Děkuji

Bude tento obal s klávesnící vhodný na Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi + Cellular. V popisu zboží by bylo vzhledem k umístění ovládacích tlačítek dobré uvádět krom rozměrů Ipadu i přesně na které typy se hodí. Předešli by jste zbytečnému navrácení zboží.

12
Diskusia a poradňa k Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin iPad Bluetooth QODE Ultimate.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií