Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Belkin MIXIT ChargeSync Dock – modrá

Zobraziť katalóg
Belkin MIXIT ChargeSync Dock – modrá
5 5 hodnotení
Dokovacia stanica – pre iPhone 5/5S/5SE/6 a iPod Touch (5.gen.), nabíjacia, synchronizačná, s USB Lightning konektorom
Kód:  NX370h4 Produktové číslo:  F8J045btBLU
Belkin MIXIT ChargeSync Dock – modrá Predaj skončil

Belkin MIXIT ChargeSync Dock – modrá

Kvalita a elegancia

Nabíjajte a synchronizujte svoj iPhone 5 alebo iPod touch (5. generácie) s kompaktným a štýlovým dockom Belkin MIXIT ChargeSync. Na použitie prepojte dock s notebookom pomocou USB kábla a vložte do neho váš iPhone alebo iPod. Pre nabíjanie zo steny stačí zapojiť do vašej existujúcej nástennej nabíjačky (nabíjačka nie je súčasťou balenia).

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Kvalita a elegance
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Snadné nabíjení
 

Jednoduché nabíjanie

Belkin MIXIT ChargeSync Dock má vstavaný Lightning konektor, takže môžete synchronizovať alebo nabíjať váš iPhone 5 a iPod touch (5. generácie) veľmi ľahko a jednoducho.

Nabíjajte aj s obalom

Aj keď máte na svojom zariadení obal, mal by ísť ľahko vložiť do doku aj s ním, bez obmedzenia funkčnosti reproduktorov, Lightning konektoru alebo výstupu pre slúchadlá. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov je ale lepšie vyňať vaše zariadenie z obalu pred vložením do dokovacej stanice.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nabíjejte i s obalem
 
 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozno vkladat telefon v silikonovem pouzdre, napr. https://www.alza.cz/connect-it-s-cover-iphone-5-cire-d2122181.htm?o=21 ?

Prosim o informaci o delce kabelu. Diky, Pavel

Půjde tam i iPad mini 2?

Diskusia a poradňa k Belkin MIXIT ChargeSync Dock – modrá
Príslušenstvo pre Belkin MIXIT ChargeSync Dock – modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin MIXIT ChargeSync Dock - modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT ChargeSync Dock - Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT ChargeSync Dock - Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Mixit ChargeSync Dock - Kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií