Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin MIXIT Power Pack 10 000 strieborný

Zobraziť katalóg
Belkin MIXIT Power Pack 10 000 strieborný
Powerbank – 10000mAh, MFI certifikácia, 2× USB 2.4A, micro USB kábel, lightning kábel, LED dióda, zabezpečenie proti prepätiu, poistenie pripojených zariadení, F8M993btSLV
Kód:  NX371a4e6 Produktové číslo:  F8M993btSLV
Belkin MIXIT Power Pack 10 000 strieborný Predaj skončil

Belkin MIXIT Power Pack 10 000 strieborný

Ak hledáte naozajstnú špičku medzi externými batériami, bude model Power RockStar tým pravým príslušenstvom pre vás. Ide o riešenie pre náročných zákazníkov, ktorí vyžadujú to najlepšie vo všetkých ohledoch. S celkovým výkonom 4,8 A dokáže banka napumpovať energiu do dvoch náročných zariadení súčasne (2 × 2,4 A) a je na to vybavená aj dostatočnou kapacitou 10 000 mAh. Dodáva sa už nabitá a pripravená na použitie, stačí pripojiť k požadovanému zariadení a integrovaný čip ho zistí a začne nabíjanie.


kľúčové vlastnosti

  • to najlepšie medzi externými batériami
  • v balení kábel pre iZařízení (Lightning) aj prístroje s micro USB
  • magnetické uloženie kábla priamo v tele batérie
  • spĺňa certifikáciu PFI (Made for iPhone / iPod / iPad)
  • vysoký výstupný výkon 4,8 A (2 × 2,4 A) a kapacita 10 000 mAh
  • LED indikácia zostávajúcej kapacity
  • luxusné hliníkový povrch
  • záruka za pripojené zariadenie až do 1 500 GBP
vypnuté
Klíčové vlastnosti

Všetko pre jabkáře, okenáře aj roboťáky

Súčasťou balenia je dvojica 15cm káblov, pomocou ktorých ľahko dobijete zariadenie s portami micro USB i Lightning. Priamo v tele batérie je navyše magnetický slot pre bezpečné uschovanie jedného z káblov na cestách. Vďaka výstupom klasického formátu USB A však nie je problémom ani použitie vami zvoleného kábla. A čo je najdôležitejšie, power banka spĺňa certifikáciu PFI (Made for iPhone / iPod / iPad), takže jej môžete bez obáv používať pri všetkých vašich iZařízení.


Belkin svojim perifériám verí, vy môžete tiež!

Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosti Belkin patrí v kvalite spracovania k najlepším a tiež si na tom zakladá. A aby nešlo len a bežné marketingové plieskanie do vetra, ručí za vaše zariadenie až do 1 500 GBP (cca 50 000 Sk). V prípade že by vám táto power banka poškodila pripojené zariadenie, zabezpečí opravu, alebo vyplatí jeho cenu až do spomínanej čiastky.


  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
81 mm (8,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
19 mm (1,9 cm) Hotovo!
Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
81 mm (8,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
19 mm (1,9 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!
Viac parametrov

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude toto zařízení dostupné i v černé barvě?

Diskusia a poradňa k Belkin MIXIT Power Pack 10 000 strieborný
Príslušenstvo pre Belkin MIXIT Power Pack 10 000 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin MIXIT Power Pack 10000 stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Power Pack 10000 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Power Pack 10000 Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Power Pack Mixit 10000 ezüst.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií