Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin Mobile Wireless Keyboard - čierna

Zobraziť katalóg
Belkin Mobile Wireless Keyboard - čierna
Klávesnica univerzálne, bluetooth, mimoriadne tenký dizajn, až pre dve zariadenia naraz
Kód:  BE371d1a Produktové číslo:  F5L175eaBLK Stránky výrobcu
Belkin Mobile Wireless Keyboard - čierna Predaj skončil

Belkin Mobile Wireless Keyboard - čierna

Univerzálna bezdrôtová klávesnica, ktorú môžete pripojiť hneď ku dvojici zariadení súčasne. Vďaka unikátnej konštrukcii stojanu je ideálny pre písanie na cestách, v kancelárii alebo pre písanie zápisov v škole. Belkin LapStand využijete predovšetkým pre tablety so systémom iOS a Android. Za zmienku stojí tiež výdrž vstavanej batérie, ktorá vydrží bez nabíjania 6 mesiacov, to je až 1900 hodín.

kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové prepojenie dvoch zariadení v rovnakom čase
  • TruType rozloženie kláves pre rýchlejšie písanie bez chýb
  • Už nikdy nebudete musieť voliť medzi tabletom a smartphonom
  • Ľahká a veľmi tenká konštrukcia
  • Šiestich mesačný výdrž batérie
  • Automatická funkcia ON a OFF

Zapojte pomocou Bluetooth 4.0 akékoľvek dva smartphony alebo tablety a jednoducho medzi nimi prepínať. Stojan navyše funguje pri uzavretí ako ochranný kryt, takže vaše klávesnica zostane v bezpečí vo vnútri batohu alebo kabelky. Klávesy TruType minimalizujú počet preklepov a umožňujú vám písať rýchlejšie a bez zbytočných preklepov či chýb.

Veľmi zaujímavá a užitočná je aj funkcia automatického zapnutia a vypnutia klávesnice. Klávesnica sa zapne, keď otvoríte stojanček a zase vypne, keď ho zavriete, čo predlžuje výdrž batérie. Stojan je ideálny pre až dve zariadenia do veľkosti 10 palcov.

Rozmery:
240 x 164 x 10 mm

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jaky je minimalni rozmer tabletu, ktery v klavesnici bude opravdu drzet?

Diskusia a poradňa k Belkin Mobile Wireless Keyboard - čierna
Príslušenstvo pre Belkin Mobile Wireless Keyboard - čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Mobile Wireless Keyboard - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Wireless Mobile Keyboard - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Wireless Mobile Keyboard - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Wireless Mobilbillentyűzet - fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií