Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32

Zobraziť katalóg
Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32
Prepínač 2x32 portový, CAT5 kabeláž, F1DP232Gea
Kód:  NX370a99 Produktové číslo:  F1DP232Gea

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32 Predaj skončil

Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32

Pokročilý prepínač Belkin OmniViewIP KVM/IP 5232K umožňuje dvom vzdialeným správcom IT súčasne monitorovať a ovládať až 32 serverov.Prepínače s prístupom pre dvoch užívateľov dopĺňajú súčasnú rad KVM-over-IP a ponúkajú vylepšené vlastnosti, napríklad rýchlu synchronizáciu obrazu a podporu prehliadačov Internet Explorer a Mozilla Firefox.

Riešenie OmniViewIP KVM prinášajú väčšiu flexibilitu malým a stredným podnikom so vzdialenými kanceláriami alebo vzdialenými užívateľmi.Profesionáli z oblasti IT môžu v reálnom čase pristupovať k miestnym a vzdialeným prostriedkom IT na úrovni systému BIOS.Riešenie ďalej podporuje vzdialenú správu virtuálnych médií, aby užívatelia mohli k vzdialenému serveru pripájať miestne zariadenia USB alebo CD-ROM.Umožňuje prenášať súbory, aplikácie a opravy operačného systému a ponúka funkcie vzdialeného spustenia (podporu virtuálnych médií pre dva pripojené servery na každé zariadenie).

Technológia prohlížeče OmniViewIP umožňuje ihneď prepnúť pripojené servery a eliminuje oneskorenia vznikajúce pri riešení problémov vo viacerých systémoch súčasne.Z ďalších predností možno menovať napríklad okamžitú synchronizáciu obrazu pri každej zmene rozlíšenie/obnovovacia frekvencia, takže je obraz pri spúšťaní stále zapnutý.

Vzdialený sériový prístup zabezpečuje podporu až pre dve externé sériové zariadenia, napríklad PDU, UPS atďMožno využiť na tzv"Tunelovému prístupu" pre zariadenia s rozhraním príkazového riadku.Jednoduchú správu vám umožňuje hladká integrácia s OmniViewIP HQ Centralized Access Appliance, správa viac prepínačov KVM-over-IP, sériových konzolových serverov, napájanie cez IP a ďalších prostriedkov z jediného prístupového portálu.

Parametre a špecifikácie:

Technické údaje:
Podporované prehliadače:Internet Explorer (IE) 6.0 a novšie, Firefox 3.0 a novšie
Podporovaný počet užívateľov:2 vzdialení (digital), 1 lokálny
Počet portov:32 (x2)
Sieť:10/100 Mb/s auto-sensing
Sériové pripojenie:RS232 prostredníctvom 2x RJ-45
Serverová kompatibilita:VGA, USB, PS/2, Legacy Sun
Pripojenie k serveru:vyžaduje modul serverového rozhrania pre konverziu VGA USB/PS2 na CAT5
Pripojenie k lokálnej konzole:VGA, USB
Šifrovanie:AES 128-bitové SSL šifrovanie cez TCP/IP spojenia
Rozlíšenie videa:1600 x 1200 pri 75 Hz

Prostredie:
Napájanie:100 - 240 V AC 50/60 Hz
Operačná teplota:0 ° - 40 ° C
Vlhkosť:0-80% (nekondenzujúca)

Prevedenie:
Rozmery:431 x 44 x 298 mm
Hmotnosť:2,3 kg

Dodávané príslušenstvo:
AC napájací kábel, sériový <-> RJ-45 kábel, manuál, sada pre montáž do racku

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin OmniView KVM-over-IP SMB 2x32.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií