Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin OmniView KVM SMB 1x16

Zobraziť katalóg
Belkin OmniView KVM SMB 1x16
Prepínač 16 portový, CAT5 kabeláž, F1DP116Aea
Kód:  NX370a95 Produktové číslo:  F1DP116Aea

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin OmniView KVM SMB 1x16 Predaj skončil

Belkin OmniView KVM SMB 1x16

KVM elektronický prepínač z radu OmniView SMB ponúkajúce multiplatformový prístup k spravovaným serverom.Za priaznivú cenu poskytuje centralizovanú správu malých a stredných inštaláciou v dátových centrách, laboratóriách a vývojových kanceláriách.

Pripojenie periférií pre obsluhu je reprezentované jedným VGA konektor pre pripojenie displeja a dvojicou PS/2 rozhranie pre pripojenie myši a klávesnice.Naopak pripojenie k jednotlivým serverom zaistí sada 16 RJ-45 portov.Jednotlivé servery sa tak jednoducho pripojí klasickú sieťovú kabelážou typu CAT5.Maximálna vzdialenosť medzi prepínačom a pripojeným serverom je 30 metrov.

Prepínač je navrhnutý s ohľadom na budúce rozšírenie vašej siete.Je ho možné pomocou špeciálneho Daisy-Chain rozhranie a voliteľného Daisy-Chain kábla využívať s ďalšími KVM alebo SMB KVM prepínačmi pre prístup až k 256 serverom z jedného miesta.Prepínač je prevedený vo formáte 1U určenom na inštaláciu do rozvádzača Rack.Prepojovacie KVM káble nie sú súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácie:

Formát:
1U Rack

Porty:
1x VGA (monitor)
2x PS/2 (klávesnica, myš)
2x DB25 samica (Daisy-Chain)
16x RJ-45 (servery 1-8)
1x RJ-11 (Flash upgrade)

Max.rozlíšenie:
1600 x 1200 @ 75 Hz

Napájanie:
Externý adaptér 6 V DC/1 A

Dodávané príslušenstvo:
Napájací adaptér
Rack montážna sada
Kábel DB9 na RJ11
Užívateľský manuál
Príručka rýchlej inštalácie

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin OmniView KVM SMB 1x16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin OmniView KVM SMB 1x16. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin OmniView KVM SMB 1x16. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin OmniView KVM SMB 1x16. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin OmniView KVM SMB 1x16.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií