Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin Power Pack 6700

Zobraziť katalóg
Belkin Power Pack 6700
4,7 10 hodnotení
Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 6700 mAh, QI bezdrôtové nabíjanie, USB-A výstup až 5 V a 1 A, LED indikácia stavu, nízka hmotnosť
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NX371a4g1 Produktové číslo:  F8J201btSLV Stránky výrobcu

Belkin Power Pack 6700

Drobný PowerBank od Belkin s kapacitou 6 700 mAh poteší majiteľa iPhonov a hodiniek Apple Watch. Obe zariadenia totiž zvládne nabíjať simultánne, bez napájania z elektrickej siete alebo laptopu.Kapacita 6 700mAh vystačí až na 8 nabíjacích cyklov Apple Watch. Svoj iPhone potom nabijete až trikrát. Akonáhle kapacitu úplne vyčerpáte, powerbank treba nabiť pomocou priloženého microUSB kábla cez laptop alebo zásuvkový adaptér.

Kľúčové vlastnosti

  • Magnetický konektor & microUSB kábel - súčasné nabíjanie iPhonu aj Apple Watch
  • Kapacita 6 700 mAh – Apple Watch nabijete až 8×, iPhone  3×
  • 1,2 A USB port
  • Kompatibilný s hodinkami Apple Watch, Apple Watch Edition a Apple Watch Šport
  • PFI certifikácia

Nabíjanie cez USB a magnetický konektor

Na nabíjanie využíva Power Pack 6700 nielen tradičný USB kábel, ale aj magnetický konektor. Ciferník Apple Watch stačí priložiť spodnou stranou k drobnej kruhovej ploche v ľavej časti powerbanku. Ak aj vášmu iPhonu dochádza batéria, jednoducho ho pripojte káblom k voľnému USB portu. 

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
42 mm (4,2 cm) Hotovo!
Výška
121 mm (12,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
24 mm (2,4 cm) Hotovo!
Kapacita
6 700 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
42 mm (4,2 cm) Hotovo!
Výška
121 mm (12,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
24 mm (2,4 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
6 700 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Bezdrôtové nabíjanie, LED indikácia stavu Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Kábel
Micro USB Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Vstupy

Vstup
Micro USB Hotovo!
Max. vstupný prúd
2,4 A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
90 g Hotovo!
Viac parametrov

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Celkem zajímavý produkt, ale proč se dobíjí přes MicroUSB? Proč tam není Lighting? A nebo alespoň USB-C?

Dobrý den, co vše je součastí balení? Počítám, že samotná power banka a USB kabel. Co vyobrazený lightning kabel? Případně adaptér do zásuvky? Je něco z toho přibaleno?

Dobrý den, potreboval by som power banku pre syna, stačí kapacita 10.000 skôr ide o rýchlost dobitia telefonu...potreboval by som nejakú naozaj najrýchlejsiu...pouziva telefon iphone 6s...dakujem velmi pekne za radu...ak by som potreboval k nabíjacke dokupit aj nejaký rýchlejsi kabel (lighting) taktiez vas prosim o link...Velmi pekne dakujem za pomoc pri výbere

Koupil jsem ji včera. Indikátor ukazoval nabytí dvěmi diaodami - tedy 50%, nechal jsem nabíjet běžnou nabíjedčkou na mobil a ráno - svítily stále jen dvě diody? Má někdo jinou nebo podobnou zkušenost?

Dobrý den. Dobije také hodinky Samsung Gear 3? Diky

Umí tato powerbanka nabíjet zařízení a současně být sama nabíjena ?

Diskusia a poradňa k Belkin Power Pack 6700
Príslušenstvo pre Belkin Power Pack 6700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Power Pack 6700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Power Bank Belkin Power Pack 6700mAh für Apple Watch + iPhone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Power Bank Belkin Power Pack 6700mAh für Apple Watch + iPhone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BELKIN Power Pack 6700 powerbank.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií