LEGO v APP pro AP+

Belkin Premium Kevlar USB-A 2.0 / microUSB 1.2m, čierny

Zobraziť katalóg
Belkin Premium Kevlar USB-A 2.0 / microUSB 1.2m, čierny
5 9 hodnotení
Dátový kábel nabíjací / synchronizačný pre mobilné telefóny a tablety, vysoko odolný vďaka použitiu kevlarových vlákien
Kód:  BE329g1a Produktové číslo:  F2CU051bt04-BLK Stránky výrobcu
Belkin Premium Kevlar USB-A 2.0 / microUSB 1.2m, čierny Predaj skončil

Belkin Premium Kevlar USB-A 2.0 / microUSB 1.2m, čierny

Vysokorýchlostný dátový kábel Belkin Premium Kevlar vám umožní jednoduchý prenos dát a dobíjanie vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Vďaka vysokej prenosovej rýchlosti rýchlo prekopírujete svoje fotky, videá alebo hudbu do svojho telefónu, notebooku, MacBooku alebo PC.

Dátový kábel s dobíjacím výkonom až 2,4 A prepojí dve zariadenia až na 1,2 metra. Pre jeho stavbu boli použité úplne revolučné technológie v podobe kevlaru. Kevlarové vlákna posilnia vnútorné vedenie a s vysoko flexibilnou izoláciou sa minimalizuje mechanické poškodenie. Dátový kábel Belkin je certifikovaný USB-IF Certifikáciou, ktorá preukazuje jeho vysokú kvalitu a testovanú prevádzku.

Hlavné prednosti

  • Rýchle dobíjanie a prenos dát
  • Kevlarové vlákna pre vynikajúcu mechanickú odolnosť
  • Dĺžka kábla až 1,2 metra
  • USB-A 2.0 / micro USB konektor
  • Certifikácia USB-IF = vysoká kvalita

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na fotce a v titulku je microUSB, v popisu (a při filtrování) je uvedeno USB-C. Jaký má tedy reálně konektor?

Diskusia a poradňa k Belkin Premium Kevlar USB-A 2.0 / microUSB 1.2m, čierny
Príslušenstvo pre Belkin Premium Kevlar USB-A 2.0 / microUSB 1.2m, čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Premium Kevlar® USB 2.0 /microUSB 1.2m, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT DuraTek Micro-USB-/USB-Kabel 1.2m - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT DuraTek Micro-USB-/USB-Kabel 1.2m - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Premium Kevlar USB-A 2.0 /microUSB 1.2m, fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií