Belkin Accessory Glass 2 pre iPhone X

Zobraziť katalóg
Belkin Accessory Glass 2 pre iPhone X
4,8 11 hodnotení
Ochranné sklo – s aplikátorom pre jednoduché a bezpečné nalepenie
Kód:  BE330bf3g7 Produktové číslo:  F8W862zz

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Accessory Glass 2 pre iPhone X

Ochranné sklo Belkin Accessory Glass 2 pre mobilný telefón Apple iPhone X predstavuje naozaj spoľahlivú ochranu displeja, pretože disponuje vysokou tvrdosťou 9H. Je teda skutočne odolné proti poškodeniu a zároveň na ňom nezostávajú ani odtlačky prstov. Okrem toho s ním budete môcť telefón vďaka hrúbke len 0, 21 mm naďalej jednoducho ovládať. O jeho prítomnosti teda nebudete takmer vedieť. Aplikácia je navyše veľmi jednoduchá, pretože získate aplikátor pre jednoduché a bezpečné nalepenie. Nič vás teda nemôže odradiť. 

Kľúčové vlastnosti ochranného skla Belkin Accessory Glass 2 pre Apple iPhone X

  • Spoľahlivé ochranné sklo pre Apple iPhone X
  • Vysoká tvrdosť 9H
  • Odolné proti poškodeniu
  • Ultra tenké (0,21 mm)
  • Umožňuje jednoduché ovládanie telefónu
  • Aplikátor pre jednoduché a bezpečné nalepenie
 

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!
Hrúbka skla
0,21 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,21 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, jak mám postupovat pro případ reklamace? Sklo jsem si na displej nalepil, ale na skle zůstala neodstranitelná skvrna od lepidla držícího tu skvělou a úžasnou značku. Předpokládám, že reklamace mi nebude uznána :))) Děkuji Marek

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal - jedná se o 3D tvrzené sklo? Přesněji řečeno, kryje toto sklo celou přední stranu displeje? Tedy včetně zaoblených rohů? Aby to nebylo, jak u PanzerGlass například, že to je kryje vyloženě jen tu obrazovku ve výřezu a k okrajům displeje chybí na každé straně tak 2 milimetry cca. A pak druhá otázka - Vypadá sklo přesně, jak na obrázku? Tedy i s tím horním výřezem pro senzory? Aby Face ID fungovalo bezchybně a ne jak u většiny jiných skel byly senzory překryté, po týdnu se na ně pod sklo dostal prach a Face ID fungovalo tak ve 4 případech z 10ti. Předem děkuji za odpovědi a přeji pěkný den.

Mám zájem o koupi tohoto skla a chci si ho od vas nalepit. Kolik bych vám zaplatil za zalepení?

Diskusia a poradňa k Belkin Accessory Glass 2 pre iPhone X
Príslušenstvo pre Belkin Accessory Glass 2 pre iPhone X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Accessory Glass 2 pro iPhone X/XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Accessory Glass 2 für iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Accessory Glass 2 für iPhone X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Accessory Glass 2 az iPhone X-hez.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií