AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Air2 - čierna

Zobraziť katalóg
Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Air2 - čierna
5 1 hodnotení
Klávesnica s púzdrom, bluetooth, mimoriadne tenký dizajn, hliníkové šasi
Kód:  BE371e3a Produktové číslo:  F5L190eaBLK Stránky výrobcu
Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Air2 - čierna Predaj skončil

Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Air2 - čierna

Moderný dizajn, maximálne pohodlné písanie a mobilita. Tak by sa dali zhrnúť hlavné prednosti tejto ultimátnej klávesnica Belkin QODE Ultimate Lite, ktorá je primárne určená pre zariadenia iPad Air 2. Jednotlivé klávesy majú medzi sebou presne také rozostupy, aby písanie bolo pohodlnejšie, rýchlejšie a presnejšie. Počet tlačidiel aj ich rozmiestnenie je rovnaké ako u klasickej notebookovej klávesnice. Jedná sa o najľahší model kategórie QODE Ultimate s hmotnosťou iba 370 g, napriek tomu v sebe uchováva rovnaké vlastnosti materiálu ako vyššie modely.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z prémiového materiálu
  • Rýchla a jednoduchá manipulácia
  • Počet tlačidiel a usporiadanie rovnaké ako u notebookovej klávesnice
  • Automatické vypnutie a zapnutie
  • Magnetický úchop pevne drží iPad v akomkoľvek uhle

Jednoduchá, odolná, dokonalá.

Pripojenie a odpojenie klávesnice je rýchle a jednoduché. Je vyrobená zo špeciálnej zliatiny hliníka, ktorý sa používa v leteckom priemysle. Vďaka tomu v sebe kombinuje mimoriadnu odolnosť, tenkosť a ľahkosť. Súčasťou je aj praktické púzdro, ktoré zároveň chráni váš iPad proti poškodeniu. Magnetický držiak zaisťuje pevný úchop tabletu počas práce.

Automatické vypnutie a zapnutie

Na klávesniciach QODE Ultimate nenájdete žiadne tlačidlo pre zapnutie, či vypnutie. Funkcia Smart-Sensing Auto On/Off automaticky rozpozná váš iPad Air 2 podľa jeho hmotnosti, klávesnica sa automaticky zapne pri jej vložení a vypne pri jej odobratí. Alternatívne sa dá zapnúť prehnutím závesu displeja smerom ku klávesnici. Nemusíte sa tak báť nechceného vybitia klávesnice tým, že ju zabudnete vypnúť. Na jedno nabitie vydrží batéria až neuveriteľných 6 mesiacov.

Doplňujúce informácie:

Určené pre:
iPad Air 2

Rozmery:
245 x 180 x 16 mm

Obsah balenia:
Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case
USB/micro USB nabíjací kábel

 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je klávesnice vhodná na iPad 6 generace? Pokud ne kterou by set mi doporučili? Dekuji

Dobrý den. Je tento obal kompatibilní s iPad WIFI 32 GB? Děkuji

dobrý den lze tato klavesnice použít s ipadem air 1

Dobrý den, je tato klávesnice kompatibilní s novým iPad 2017 9,7" (NE iPad Pro Air 2), případně je kompatibilní jiná klávesnice (není nutné pouzdro)? Děkuji M.

Diskusia a poradňa k Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Air2 - čierna
Príslušenstvo pre Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Air2 - čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pro iPad Air2 - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Qode Ultimate Lite Keyboard Case für iPad Air 2 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Qode Ultimate Lite Keyboard Case für iPad Air 2 - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Air2 készülékhez - fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií