Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung cashback

Belkin ScreenCast AV 4

Zobraziť katalóg
Belkin ScreenCast AV 4
Adaptér pro bezdrátové připojení až čtyř zařízení k portu HDMI, dosah 30 m, F7D4515as
Kód:  NX207d1 Produktové číslo:  F7D4515as

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin ScreenCast AV 4 Predaj skončil

Belkin ScreenCast AV 4

Adaptér ScreenCast AV  je vybaven čtyřmi HDMI porty, které umožňují bezdrátově připojit až čtyři zařízení domácího kina k televizoru HDTV prostřednictvím vysílače, který se připojuje k portu HDMI daného zařízení. Vysílač poskytuje dosah až 30 m ve volném prostoru, nebo 10 m s překážkou v cestě signálu. Zařízení ji kompatibilní se všemi internetovými televizory.

Dodaný infračervený snímač zajistí plné ovládání zábavního systému stávajícími dálkovými ovladači. Instalace zařízení nabízí také snadné nastavení a bezdrátový přenos plug-and-play prostřednictvím stávající domácí sítě a bezdrátového routeru.

Parametry a specifikace:

Rozhraní:
4x HDMI

Dosah:
30 m při přímé viditelnosti
10 m s překážkami

Vlastnosti:
Podporuje Full HD rozlišení (1080p) a 5.1kanálový zvuk
Snadná instalace plug-and-play
Dálkové ovládání

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin ScreenCast AV 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin ScreenCast AV 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin ScreenCast AV 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin ScreenCast AV 4.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií