AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Belkin Sport-fit Armband čierne

Zobraziť katalóg
Belkin Sport-fit Armband čierne
Puzdro na mobil - športové, pre Samsung Galaxy S5/S6/S6 Edge/S7
Kód:  BE331j6k6d Produktové číslo:  F7M006BTC00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Sport-fit Armband čierne

Pri športovaní či len aktívnom pohybe je ťažké mať telefón na prístupnom mieste pre počúvanie hudby i prijímanie hovorov a zároveň chránený proti poškodeniu. S týmto puzdrom sa vám bude telefón nosiť pohodlne, takže na neho úplne zabudnete a môžete sa venovať len svojmu výkonu. Reflexné akcenty vás navyše zviditeľnia aj pre ostatných účastníkov verejného priestoru.

Kľúčové prvky

  • Ľahký a priedušný materiál je príjemný pri používaní
  • Nastaviteľný popruh pre prispôsobenie každému užívateľovi
  • Transparentná ochrana displeja uloženého telefónu
  • Umývateľné, možno prať v ruke pre maximálnu hygienu
  • Rozmer rukáva: 25-38 cm

Inteligentné a funkčné

Mobilný telefón si vďaka nastaviteľnému remienku pripevníte na akokoľvek chudú či hrubú pažu. Puzdro je vyrobené z elastického neoprénu, ktorý je perforovaný pre väčšiu priedušnosť. Pri používaní zachováva prístup k domovskému tlačidlu aj konektoru na pripojenie slúchadiel. Môžete tiež pohodlne obsluhovať dotykovú obrazovku telefónu pri jeho bezpečnom upevnení na pažu. Je jasné, že sa pri cvičení zapotíte, takže je puzdro možné oprať aj v ruke.

Určenie:
Samsung Galaxy S5/S6/S6 Edge/S7

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Neoprén Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Neoprén Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné tento obal použít pro S7 Edge? Pokud ne, máte nějaký, který použít lze? Děkuji

Dobrý den, rad bych se zeptal jestli se mi vejde do tohoto pouzdra S7 i s obalem https://www.alza.cz/spigen-neo-hybrid-crystal-gold-d4064691.htm Děkuji

Diskusia a poradňa k Belkin Sport-fit Armband čierne
Príslušenstvo pre Belkin Sport-fit Armband čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Sport-fit Armband černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Sport-fit Armband - Blacktop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Sport-fit Armband - Blacktop. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Sport-fit karra feltehető telefon tok, fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií