Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin SportFit Pro pre iPhone 8/7/6/6s čierno-sivo-žlté

Zobraziť katalóg
Belkin SportFit Pro pre iPhone 8/7/6/6s čierno-sivo-žlté
5 3 hodnotení
Puzdro na mobil – športové, na ruku, zachováva funkčnosť touchscreen, umývateľný pásik
Kód:  BE330j1i03 Produktové číslo:  F8W843btC00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin SportFit Pro pre iPhone 8/7/6/6s čierno-sivo-žlté Predaj skončil

Belkin SportFit Pro pre iPhone 8/7/6/6s čierno-sivo-žlté

Zaistite bezpečie pre váš mobilný telefón počas tréningu. Či už beháte, trénujete alebo len chcete mať váš smartfón vždy pri sebe, skvele navrhnuté puzdro SportFit Pro od značky Belkin bude tou správnou voľbou. Vďaka materiálu, z ktorého je puzdro vyrobené, je ľahko umývateľné, priedušné a bez problémov sa prispôsobí vášmu ramenu. Pohodlné nosenie zaistí dlhý popruh s bezpečným zapnutím. SportFit Pro je presne navrhnuté pre modely iPhone 8/7/6/6s. Samozrejmosťou je zachovanie prístupu k ovládacím prvkom telefónu, vrátane stredového tlačidla „Home button“. Puzdro je vybavené aj zabudovanou ochrannou fóliou z pružného materiálu. Výrobca puzdra Belkin myslel aj na bezpečnosť používateľa. Z toho dôvodu sú prítomné jasne viditeľné reflexné prvky, ktoré využijete najmä pri behaní v tme. Posúvajte svoje limity s nepostrádateľným spoločníkom Belkin SportFit Pro.

Hlavné prednosti puzdra Belkin SportFit Pro

  • Dokonale padne na uvedené modely telefónov
  • Puzdro je ľahko umývateľné
  • Nosenie puzdra Belkin je pohodlné, ľahko sa prispôsobí ramenu
  • Prístup k ovládacím prvkom telefónu je samozrejmosťou
  • SportFit Pro je vybavené reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť

Parametre a špecifikácia

Použitie
Športový Hotovo!

Typ a materiál

Použitie
Športový Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímala by mne délka pásku. Děkuji!

Diskusia a poradňa k Belkin SportFit Pro pre iPhone 8/7/6/6s čierno-sivo-žlté
Príslušenstvo pre Belkin SportFit Pro pre iPhone 8/7/6/6s čierno-sivo-žlté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin SportFit Pro pro iPhone 8/7/6/6s černo-šedé-žluté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin SportFit Pro für iPhone 8/7/6/6 s schwarz-grau-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin SportFit Pro für iPhone 8/7/6/6 s schwarz-grau-gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin SportFit Plus iPhone 8/7/6/6s készülékhez, fekete-szürke-sárga.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií