Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin Storage Armband nad 5"

Zobraziť katalóg
Belkin Storage Armband nad 5"
Puzdro na mobil univerzálne, vrecko pre doplnky
Kód:  BE330j1f4 Produktové číslo:  F8W671btC00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Storage Armband nad 5"

Pri športovaní či len aktívnom pohybe je ťažké mať telefón na prístupnom mieste na počúvanie hudby i prijímanie hovorov, a zároveň chránený proti poškodeniu. So športovým púzdrom Belkin Storage sa vám bude telefón nosiť pohodlne, takže na neho úplne zabudnete - venujte pozornosť len svojmu výkonu. Mobilný telefón si vďaka nastaviteľnému pásiku pripevníte podľa svojich predstáv ako na chudú, tak i svalnatú pažu. Púzdro je vyrobené z elastického materiálu, ktorý je perforovaný pre väčšiu priedušnosť. Je jasné, že sa zapotíte, takže je púzdro prípadne prateľné v ruke.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre telefóny s uhlopriečkou maximálne 5,5"
  • Ľahký a priedušný materiál
  • Vstavané vrecko pre kľúče, energetickú tyčinku alebo kreditnú kartu
  • Pohodlný, nastaviteľný popruh
  • Komfortné nosenie a jednoduché použitie
  • Možnosť použitia slúchadiel

Športovanie s hudbou

Pretiahnutie slúchadiel púzdrom je samozrejmosťou. Samotné pripevnenie na paži znižuje zamotanie sa do káblu slúchadiel, ale puzdro ide ďalej. Belkin Storage má kompletne krytú obrazovku tak aby poskytlo najefektívnejšiu ochranu proti dažďu, potu a prachu počas tréningu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám telefon acer Z500 a chtěl bych se zeptat jestli je tento obal vhodný na můj telefon?

Dobrý den vejde se i Samsung S7 edge? děkuji

Diskusia a poradňa k Belkin Storage Armband nad 5"
Príslušenstvo pre Belkin Storage Armband nad 5" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Storage Armband nad 5". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Storage Plus Armband 5 Zoll und Größer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Storage Plus Armband 5 Zoll und Größer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin karpánt tárolás alatt 5 ".
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií