Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin Tablet Stage Portable

Zobraziť katalóg
Belkin Tablet Stage Portable
Stojanček – prezentačný, pre tablety
Kód:  BE331f5d0 Produktové číslo:  B2B118 Stránky výrobcu
Belkin Tablet Stage Portable Predaj skončil

Belkin Tablet Stage Portable

Cestovný stojan navrhnutý tak, aby posilnil vaše možnosti s tabletom. Tablet vyzdvihne na miesto, odkiaľ sa budú lepšie viesť prezentácie, videohovory alebo nahrávanie videa. Kameru tabletu potom využijete pre snímanie objektov, fotografií alebo dokumentov, ktoré následne prevediete na veľkú plochu televízie alebo projektora, kde na nich uvidí široké publikum.

Kľúčové vlastnosti

  • Držiak na premenenie tabletu na vizualizér
  • Ideálny na prezentácie a spoluprácu s publikom
  • Zloženie do plochého, ľahkého balíčka s ľahkou prepravou
  • Integrovaná správa káblov zvyšuje estetiku
  • Kompatibilné so smartphonmi a tabletmi (aplikácia Belkin Stage pre Android a iOS)

Vždy po ruke

Ľahký a kompaktný dizajn ho predurčuje na použitie kedykoľvek a kdekoľvek je potreba spolupracovať s ostatnými. Aj keď je stojan v rozloženom stave nadštandardne vysoký, rýchlo ho zložíte do plochého balíka, aby sa ľahko prenášal spolu s tabletom. Držiakom nastavíte tablet v ideálnom uhle pre každý typ použitia. Navyše integrovaný systém pre vedenie kabeláže udržuje váš pracovný priestor prehľadný a bez nevzhľadných káblov

 

Parametre a špecifikácia

Použitie pre
Tablety Hotovo!
Min. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
25,65 cm Hotovo!

Určenie

Použitie pre
Tablety Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
25,65 cm Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetky držiaky na tablet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Tablet Stage Portable . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Portabler Tablet Stage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Portabler Tablet Stage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Tablet Portable Stage.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií