Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD

Zobraziť katalóg
Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD
5 2 hodnotení
Dokovacia stanica pre Apple iMac a MacBook, podpora 4K na dvoch výstupoch, 2 x Thunderbolt 3 (USB-C), 3 x USB 3.0 (1.5A), GLAN, DisplayPort, Audio vstup/výstup, Thunderbolt 3 kábel 0.5 m (40Gbps)
Kód:  NX370h2b Produktové číslo:  F4U095vf Stránky výrobcu

Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD

Praktická dokovací stanice
 

Praktická dokovacia stanica

Dokovacia stanica pre Apple iMac a MacBook, pomocou ktorej môžete k svojmu počítaču, ultrabooku alebo notebooku pripojiť až 8 periférnych zariadení. Ľahká konštrukcia s obalom z brúseného hliníka elegantne umožňuje využívať technológiu Thunderbolt.

Nezastupiteľný pomocník

Umožní vám používať Ethernet, USB 3.0 a ďalšie Thunderbolt jediným vysokorýchlostným pripojením k notebooku. Ak prenášate notebook, pri príchode domov či do kancelárie získate kompletné desktopové prostriedky pomocou jediného kábla.

Nezastupitelný pomocník
 
Nesmírně rychlý
 

Nesmierne rýchly

Thunderbolt je vhodný aj pre rýchly prenos obrazu. S HDMI konektorom si možno pripojiť aj vašu televíziu a užívať si filmy v rozlíšení až 4K.

Parametre a špecifikácie

Určené pre:
Dokovanie notebooku Apple iMac a Apple MacBook a ďalšie PC s Thunderbolt (USB-C) portom.

Rozhranie:
2 x Thunderbolt port (USB-C)
3 x USB 3.0 (1,5A)
1 x Display Port
1 x Gigabit LAN
1 x Sluchátkový výstup
1 x Audio vstup

Obsah balenia:
Thunderbolt  3 kábel
Napájací adaptér

Parametry a specifikace
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
20,9 cm Hotovo!
Výška
2,7 cm Hotovo!
Hĺbka
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
2 900 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
20,9 cm Hotovo!
Výška
2,7 cm Hotovo!
Hĺbka
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
2 900 g Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chci se zeptat jaký je rozdíl mezi tímto dockem a dockem od stejné značky, který disponuje HDMI portem: https://www.alza.cz/belkin-thunderbolt-3-express-dock-usb-c-d5237927.htm Na první pohled mi přijdou podobné, ale rozdíl v ceně je značný, takže rozdíl asi nebude pouze DisplayPort vs HDMI port. Děkuji

Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Poskytuje tento dock dostatečný napájecí výkon pro dobíjení MacBooku Pro 15-inch 2017 (v tomto případě 87W přes USB-C)? 2) Ethernet je předpokládám 10/100/1000 Gigabit, ale podporuje u MacBooků Internet Recovery a NetBoot over Ethernet??? Můžete prosím zveřejnit chipset, který Ethernet port používá? Zda se jedná o Realtek Semiconductor nebo nějaký jiny? Předem děkuji a přeji hezký den.

Mam dotaz: ak pripojim tento dock k Macbooku Pro 15" 2016, bude na Macbooku aktivovana dedikovana graficka karta Radeon? Pretoze ta sa na Macbooku zvycajne aktivuje pri pouzivani graficky narocnejsich aplikacia alebo aj vtedy, ak je k Macbooku pripojeny externy monitor.

Dobry den, mam macbook pro 2017 15", chci pripojit dva monitory pres dock (v rezimu extended displays, nikoliv mirroring), jeden monitor pripojim pres display port a druhy pres redukci usb-c (port v docku) na hdmi- pujde to, prosim o potvrzeni? Diky

Dobrý den, umí Dockovací stanice nybíjet také DELL, HP, Thunderbolt3 Notebooky samozřejmě myslím tím ty co mají nabíjení do 85 W jako Apple atd...

Dobrý den. Bude tento dock chodit s MacBook 12 " 2017, který má jenom usb-C díru? A bude potom umět na vnějším monitoru 4K/60 Hz. Noťas má Iros 615, která by to měla zvládnout..

Dobrý den, neustále se posouvá dostupnost, máte nějaký nový termín uvedení do prodeje ?

Dobry den, umi uvedeny dock DisplayPert 1.2 MST/daisy chain, tedy pripojeni nekolika LCD monitoru na JEDEN displayport ? Dekuji

Diskusia a poradňa k Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD
Príslušenstvo pre Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Thunderbolt 3 Express-HD-Dock mit Kabel, 40 Gbit/s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Thunderbolt 3 Express-HD-Dock mit Kabel, 40 Gbit/s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Thunderbolt Express Dock 3 HD.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií