Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin Ultimate

Zobraziť katalóg
Belkin Ultimate
Klávesnica pre Samsung Galaxy Tab 3 10.1, Bluetooth, funkcia púzdra, čierna
Kód:  BE331f9f Produktové číslo:  F5L161eaC00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Ultimate

Klávesnice Belkin Ultimate je vyrobená z hliníka, ktorý sa používa v leteckom priemysle . Vysoko odolný materiál chráni chrbát vášho Samsungu Galaxy Tab 3 10.1 a súčasne slúži ako stojan. Celkový profil obalu je mimoriadne štíhly a klávesnica je teda dostatočne tenká, aby sa ľahko vošla do batohu alebo kabelky. Je-li obal uzavretý, ponúka dodatočnú ochranu pre prednú časť tabletu.

Navrhnutá špeciálne pre Samsung Galaxy Tab 3 10.1 , Ponúka klávesnica Belkin Ultimate pohodlné a prirodzené písanie ako na veľkej klávesnici u notebooku. Klávesy sú dobre rozložené a citlivo reagujú, takže môžete písať rýchlejšie a presnejšie než s dotykovou obrazovkou. Klávesnica je tak sofistikovaná, že nepotrebuje tlačidlo pre aktiváciu - zapne sa, keď jej potrebujete a vypne sa, keď jej nepoužívate. S dlhou životnosťou batérie ponúka až 264 hodín prevádzky a 4300 hodín v pohotovostnom režime.

Vyberte si zo jeden z troch uhlov rozloženia - v každej pozícii je klávesnica pevne zaistená duálnymi neodymovými magnetmi , Ktoré zafixujú váš Samsung Galaxy Tab 3 10.1 vo zvolenom uhle, a to aj pri písaní na kolenách. Klávesnicu môžete sklopiť preč, keď jej nepotrebujete, a môžete tak pohodlne sledovať video alebo prezerať stránky na internete. Šikovné výrezy na klávesnici vám umožní prístup ku všetkým tlačidlám a portom . Môžete tak ľahko nabíjať tabliet alebo zhotovovať fotky bez nutnosti odstránenia obalu vášho Samsungu Galaxy Tab 3 10.1.

Vlastnosti:

  • Mimoriadne tenký a ľahký hliník používaný v leteckom priemysle
  • Pohodlne rozmiestnené, citlivé klávesy TruType
  • Tri uhly pre sledovanie s duálnymi neodymovými magnetmi pre vynikajúcu stabilitu
  • Automatické vypnutie/zapnutie klávesnice; technológia Smart Sensing
  • Bluetooth pripojenie
  • Akumulátor s výdržou 264 hodín aktívnej prevádzky
  • Čierna varianta

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim Vás, je Belkin Ultimate ( http://www.alza.cz/belkin-ultimate-d1145257.htm?kampan=adw1_tablety-prislusenstvi_produkty&gclid=CNvoyrXhicQCFW3LtAodxTAAJg ) kombatibilní i s modelem SAMSUNG Galaxy Note 10,1 2014 Edition ? Předem děkuji za odpověď S pozdravem Vít Vavřena

Diskusia a poradňa k Belkin Ultimate
Príslušenstvo pre Belkin Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Ultimative. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Ultimative. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Ultimate.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií