AD homeoffice AD homeoffice

Belkin USB pre 4 pasažierov čierna

Zobraziť katalóg
Belkin USB pre 4 pasažierov čierna
4,9 17 hodnotení
Nabíjačka do auta – 4-portová, 7.2A, HUB 1.8m
Kód:  BE328g1b Produktové číslo:  F8M935bt06-BLK Stránky výrobcu
Belkin USB pre 4 pasažierov čierna Predaj skončil

Belkin USB pre 4 pasažierov čierna

Univerzálna nabíjačka do auta od spoločnosti Belkin s štvoricou USB portov môže napájať až štyri mobilné zariadenia naraz. Môžete tak počas cesty do práce alebo na schôdzku nabiť naraz váš mobilný telefón, tablet aj hudobný prehrávač. Je kompatibilný s väčšinou dobíjacích USB káblov.

Táto nabíjačka je unikátna v tom, že nie sú všetky štyri porty v hlavnej časti. Dva porty sa totiž nachádzajú na predlžovacom kábli dlhom 1,8 metrov, vďaka čomu nabíjačka dosiahne aj do zadnej časti vášho automobilu. Mobilné zariadenie tak môžu nabíjať aj vaše deti, ktoré sedia na zadných sedadlách.

 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné sehnat nabíječku, která "dává" víc jak 3A na jeden výstup? Děkuji

Dobrý den, kolik je maximální počet Ampér na jeden výstup? Plánuji v kamionu používat tablet jako navigaci a byl jsem informován, že je potřeba mít aspoň nabíječku co umí 3A jinak baterka nestíhá. Děkuji za opověď (tab Asus 7")

Diskusia a poradňa k Belkin USB pre 4 pasažierov čierna
Príslušenstvo pre Belkin USB pre 4 pasažierov čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin USB pro 4 pasažéry, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Road Rockstar: 4-Port Kfz-Ladegerät für 4 Fahrgäste - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Road Rockstar: 4-Port Kfz-Ladegerät für 4 Fahrgäste - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin USB 4 utasnak, fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií