Belkin WeMo Room Motion Sensor

Zobraziť katalóg
Belkin WeMo Room Motion Sensor
Senzor detekuje pohyb v miestnosti, spolupracuje s WeMo Link komunikátorom
Kód:  NX370f3d Produktové číslo:  F7C041fc

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin WeMo Room Motion Sensor Predaj skončil

Belkin WeMo Room Motion Sensor

Senzor od společnosti Belkin je výborným pomocníkem v případě, že odjedete na dovolenou nebo se delší dobu nenacházíte doma. Je určen pro vnitřní použití a v případě detekce pohybu vás upozorní zprávou odeslanou na váš smartphone nebo tablet. Montáž je snadná a provádí se na zeď, stačí pouze nastavit ideální úhel, tak aby bylo co největší zorné pole.

Klíčové vlastnosti

  • Přesný infračervený snímač
  • Široké zorné pole
  • Minimalizace falešných poplachů
  • Bezplatná aplikace
  • Vyžaduje WeMo Link komunikátor

Díky přesnému infračervenému snímači může WeMo Rooom Motion Sensor detekovat pohyb a zároveň snižuje pravděpodobnost falešného poplachu. Pomocí širokého rozsahu až 9 metrů a 90° zorného pole budete moci mít pod kontrolou i velké místnosti a chodby.

Ovládejte domácnost na dálku

S bezplatnou aplikací WeMo můžete nakonfigurovat snímač pomocí svého mobilního zařízení. Pohodlně si tak nastavíte veškeré nezbytnosti ohledně zasílání výstrah. Aplikace také zobrazuje čas poslední detekce pohybu, vždy tak přesně víte, co se ve vaší domácnosti děje.

V kombinaci s dalšími produkty se tento senzor stává mocným nástrojem pro automatizaci domácnosti. Aplikace také při detekci pohybu umožní naprogramování rozsvícení světel, zapnutí zásuvek a mnoho dalšího.

Pro správnou funkčnost snímače je potřeba zakoupit i WeMo Link a stáhnout mobilní aplikaci.

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin WeMo Room Motion Sensor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin WeMo Room Motion Sensor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin weMo Motion Sensor Zimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin weMo Motion Sensor Zimmer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin WeMo Room Motion Sensor.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií