Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Bellissima Imetec SD5 2000

Zobraziť katalóg
Bellissima Imetec SD5 2000
Fén na vlasy – špeciálny difuzér na vlnité vlasy, príkon 2200W, prúd chladného vzduchu pre fixáciu účesu, profesionálny difuzér pre bohatý účes, profesionálny koncentrátor pre precízny účes, 8 nastavení teploty a prúdu, odnímateľný filter pre jednoduché čistenie a dlhšiu životnosť, napájacia šnúra 2m
Kód:  BELVL017 Produktové číslo:  11567

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bellissima Imetec SD5 2000

Sušič vlasov Bellissima Imetec SD5 2000 so špeciálnym difuzérom pre objem účesu zaistí dokonalý vzhľad a vlasy ako zo salónu. Vďaka exkluzívnemu rotačnému systému prúdu vzduchu fén dokonale vysuší vlasy a difuzér sa postará o pevné, pružné a lesklé kučery. Motor Power s 2 200 W zaistí rýchle vysúšanie a zároveň kvalitný styling účesu.

Kľúčové vlastnosti fénu Bellissima Imetec SD5 2000

  • Vybavený špeciálnym difuzérom pre perfektný kučeravý účes
  • Špeciálny systém prúdenia vzduchu
  • 8 nastavení prúdenia vzduchu a teploty
  • Výkonný motor zabezpečí kvalitný styling
  • Fén Bellissima Imetec SD 2000 má odnímateľný filter pre jednoduché čistenie

8 nastavení prúdenia vzduchu a teploty

Fén Bellissima Imetec SD5 2000 poskytuje 8 nastavení prúdenia vzduchu a teploty a umožňuje tak prispôsobenie potrebám a typu vlasov. Funkcia prúdenia studeného vzduchu cez otočný koncentrátor vykoná finálnu fixáciu celého účesu a zaistí jeho trvalú upravenosť. Sušič je vybavený očkom pre jednoduché zavesenie a prívodným káblom s dĺžkou 2 m, ktorý umožňuje jednoduchú manipuláciu s prístrojom.

Jednoduchá údržba

Do sušiča vlasov sa môžu ľahko dostať čiastočky prachu a uvoľnené vlasy. Fén Bellissima Imetec má preto odnímateľný zadný filter, ktorý možno ľahko vyčistiť kefkou alebo opláchnuť pod prúdom tečúcej vody.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Studený vzduch Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!
Počet teplôt
8 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bellissima Imetec SD5 2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima Imetec SD5 2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec SD5 2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec SD5 2000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bellissima Imetec SD5 2000.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií