Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

BeNomad MEN326P

Zobraziť katalóg
BeNomad MEN326P
Dózy na potraviny obedový box na potraviny a fľaša na nápoje, praktické silikónové vyhotovenie, skladací box s priehradkou na jedlo, uzatvárateľný poklop s vidličkou a lyžicou s uzatvárateľnou priehradkou napr. na korenie, silikónová fľaša na nápoje s objemom 530 ml s uzatvárateľným viečkom, náustkom a háčikom na zavesenie, možné umývať v umývačke, vhodné do mikrovlnnej rúry, zeleno-ružový.
Kód:  BENACC17 Produktové číslo:  MEN326P

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeNomad MEN326P

Praktická silikónová miska s fľašou je ideálna na prenos a uchovávanie jedál. Miska je skladacia, a tak vám v kuchyni nebude zaberať zbytočne veľa miesta. Všetko môžete mať šikovne poruke, pretože na viečku je pripevnená lyžica s vidličkou v jednom a uzatvárateľná priehradka na korenie alebo omáčku. Súčasťou súpravy je silikónová fľaša s objemom 530 ml, ktorá má náustok a háčik na zavesenie. Misku môžete používať v mikrovlnnej rúre. Môžete umývať v umývačke riadu. 

Kľúčové vlastnosti

  • skladací silikónový box
  • poklop s lyžicou a vidličkou
  • priehradka na korenie a omáčku s viečkom
  • silikónová fľaša
  • aj do mikrovlnnej rúry a umývačky riadu
  • farba zeleno-ružová

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeNomad MEN326P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeNomad MEN326P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Set Trinkflasche und Lunchbox BeNomad MEN326P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Set Trinkflasche und Lunchbox BeNomad MEN326P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeNomad MEN326P.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií